facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Berken

Adres: Borgerweg 23, 9462RA Gasselte
Telefoonnummer: +31 599 56 42 55
Stad: Gasselte
Route: Borgerweg 23
Postcode: 9462RA



op zoek naar gerelateerd: Tarieven Camping de Berken, Camping de Berken vacatures, Camping Gasselte te koop, De Berken Gemert, Comfort plek camping, Camping ruinen privé sanitair, Camping Midden Drenthe, Camping schoonoord met privé sanitair
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ECQ Grondverzet en Bestratingen BV. ECQ Grondverzet en Bestratingen BV. 784 meter Complete aanleg van tuinen en verhuur minikranen met machinist 24/7 bereikbaar.
Drentsch Veld Drentsch Veld 949 meter
Fam. van Rein Fam. van Rein 2 km hartelijke ontvangst, lieve mensjes die Popke en Anny, heerlijke rustige camping in e...
Recensies
Fijne rustige, zeer schone camping, eigenaren erg aardig en behulpzaam
Prachtige camping met keurige voorzieningen en mooie speelplekken voor kinderen, als je achter de camping het bos in loopt kom je in een prachtig stukje natuur met even verderop het Drouwenerzand.
Heerlijke camping. Vriendelijke medewerkers. Heerlijk om zo vanaf de camping het bos en de heidevelden in te lopen. Water, afvoer en elektra op elke plek. Zeer ruime plaatsen.
Mooie verzorgde camping, rustig en zeer geschikt voor kleine kinderen. Sanitair wordt goed schoongehouden. Veel speeltuintjes en op het tentenveld een geweldige speelplaats incl 'riviertje' voor de nodige waterpret. Het tentenveld ligt direct aan het bos en drouwenerzand.
Heel mooie camping met vriendelijke beheerders. Mooie ruime plaatsen met veel comfort
Leuke dag op camping de Berken in Drenthe bij onze lieve vrienden, gezellige camping met eventuele huisjes die ze verhuren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid