facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Beren

De Beren
"Geniet samen van onze nieuwe gerechten en échte klassiekers met ons nieuwe Dare To Share menu. Zo lekker dat je het eigenlijk niet wilt delen!"
Adres: Recreatiegebied Noord Aa Aziëweg 5 , Zoetermeer 2725 KE, NL
Telefoonnummer: 7908700466
Stad: Zoetermeer
Route: Recreatiegebied Noord Aa
Huisnummer: Aziëweg 5
Postcode: 2725 KE



op zoek naar gerelateerd: de beren menu, de beren wikipedia, de beren onbeperkt spareribs, de beren scheveningen, de beren restaurant, de beren oud beijerland, de beren utrecht, de beren halal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Old Pal The Old Pal 3 km Leuk restaurant in Engelse sfeer. Bediening was vriendelijk en alert. De Flame kuche...
1892 1892 3 km Ik heb in alle eerlijkheid nog nooit een recensie geschreven. Maar nadat ik afgelopen...
ShareBiz ShareBiz 5 km
Recensies
Lekkere high tea maar een paar items waren wel echt te zoet. De high tea is best prijzig en het is dan jammer dat je zelf telkens om nieuw water moet vragen voor de thee. Eten is mooi opgemaakt en divers. Ik vind het persoonlijk aan de sfeer afdoen dat managers in het restaurant zitten te werken op hun laptop.
We zijn hier voor het diner gekomen. We hadden spareribs besteld in de "smaken" ketchap en smokey bbq. Helaas was de saus ver te zoeken. Na het hoofdgerecht namen we nog een desert. We hadden met ze tweeën de Donut Festival gekozen die op de tafel werd aangeprezen d.m.v. een kaartje. Het leek echt niets op het plaatje. Twee half gesmolten bolletjes ijs met een toefje slagroom en daarop de donut met een bolletje ijs. Tevens werden er ook nog twee ranzige lepels bij geserveerd. Jammer allemaal.
Gezellig even lunchen, allebei een uitsmijter ham/bacon. Heerlijk, bijna op, totdat ik ineens op een vierkant stukje plastic 2cm zat te kauwen. Bij afrekenen zei ik er wat van. Verders was uitsmijter heerlijk! Komt ze terug die jongedame, zegt ze dat de kok had zelf geproefd en het was ei, je weet wel, krokantje... zelf geproefd?? Terwijl IK erop had gekauwd en daarna heb UITGESPUUGD?? Ja, dat wist de kok niet. Uhmmm... ze bleef bij haar uitleg. Ben 64 en weet nu wel hoe een krokante rand van een gebakken ei smaakt. Bij afrekenen vroeg medewerker of het gesmaakt had en vertelde hierover. Hem was helemaal niets bekend.
Matig restaurant. Als eerste viel op dat de meeste gasten de jas op de stoel hadden hangen. Het was er druk en de sfeer was uitstekend. De Cesar salad miste dressing en de kaas. Na dit verteld te hebben kwam de Cesar salad terug met de dressing eroverheen. Er zaten 4 soorten sla in de Cesar salad en stukjes komkommer. We hadden een originele Cesar verwacht maar helaas was dit niet zo. Ook de sla had duidelijk te lang in de warmte gestaan en was verlept. Ook wat bruine randjes op de romaine sla hadden er wel afgehaald kunnen worden voordat het gerecht werd geserveerd. Het vlees was zeer goed. De ribeye en ossenhaas waren goed gegrild. Medium rare was ook echt medium rare. De presentatie ervan was ook goed. Als side dish gebakken zoete aardappel frietjes genomen. Hiervan slecht 2 frietjes geproefd, te ver doorgebakken en de olie was oud zodat de friet erg doordrenkt was met olie. De menukaarten verdienen aandacht. Aan d buitenkant zaten vlekken. Beter even schoonmaken voordat deze uitgedeeld worden.
De beren, de fotos zijn van onze lunch. Maar dinner hebben we zo ook af en toe. Heerlijke vlees. Goed bereid. En met liefde, dat proef je wel. Heb je speciale wensen kan je dit ook aangeven. Het restaurant zelf is gezellig.Eten: 5/5
Echt bizar slechte bediening. 40 minuten moeten wachten tot we geholpen werden. Dit terwijl het niet te druk was en er genoeg personeel was. Personeel was vooral binnen met elkaar aan het praten, terwijl alle bezoekers buiten zaten te wachten. Als er dan eindelijk personeel naar buiten kwam, keken ze naar de vloer en hadden ze nergens oog voor. We hebben van 18:30 tot 19:30 zonder menukaart gezeten. Deze heb ik zelf maar uit de kast gepakt. Als we dan eindelijk geholpen werden, werd dat met minimaal veel woorden gedaan en totaal geen emotie. Als ze iets kwamen serveren deden ze dat zelfs zonder iets te zeggen. Eten was niet bijzonder, dus betaalt echt te veel voor een avondje bij De Beren. Verder leuke locatie, jammer dat er geen ander restaurant zit waar wel gemotiveerd personeel werkt.
Prima en betaalbaar gegeten. Restaurant was op dinsdagavond nagenoeg vol.Eten: 4/5
Ik ging naar binnen op zaterdagochtend om 11 uur voor een kopje koffie. Mooie inrichting met uitzicht op het recreatiemeer. Er is ook een terras, maar het regent. Weinig klanten aanwezig, ik mag zelf plaatsje uitzoeken. Fijne jongeman in bediening, op de kaart ook ontbijt ontdekt. Dus bestel yoghertbowl voor 7 euro bij mijn koffie. Formaat bowl erg klein, viel tegen, ook niet echt bijzonder voor die prijs. Ondertussen komen er steeds meer klanten binnen en raakt het aardig gevuld. Lees relaxed een krantje welke ik bij binnenkomst zag liggen op counter. Toiletten mooi ingericht en schoon. Al met al een fijne, relaxte ervaring, ik kom zeker terug.
Goed gegeten. Personeel kwam een beetje onervaren over op sommige momenten. Zo kregen wij bijvoorbeeld eerst, twee van onze drankjes en even later weer twee. Toch niet erg fijn als je met zijn vieren bent. Ook duurde het allemaal best lang ondanks dat het niet druk was. Desalniettemin was het personeel vriendelijk, netjes en het eten lekker! Al was de taco niet helemaal zoals ik een taco zou verwachten en zeer onhandig om te eten!
Vaker bij de beren zoetermeer gegeten, maar eerlijk gezegd ga ik hier nu echt niet meer heen, we hebben 50 minuten moeten wachten tot ze onze bestelling kwamen opnemen voor het hoofdgerecht, alles duurt lang, tafel werd na een lange tijd pas leeggehaald, meisjes die daar werken zijn aardig hoor maar ik denk dat ze wat meer ervaring moeten hebben om dit werk naar behoren te doen. We kregen geen mayonaise bij het eten, ook hier moesten we weer lang op wachten, waren zowat klaar met eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid