facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Beren

De Beren

Info

Bij restaurant De Beren Zwijndrecht geniet je dagelijks van de heerlijkste vlees- en visgerechten van de grill!

[email protected]

Geschiedenis

Een schitterende locatie in Zwijndrecht die snel te bereiken is vanaf de snelweg. Met voldoende ruimte voor grote groepen, een gezellige bar en een mooi terras is dit de ideale plek om lekker uit eten te gaan.

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij vanaf 22.00 uur de BerenBorrel!



"Geniet samen van onze nieuwe gerechten en échte klassiekers met ons nieuwe Dare To Share menu. Zo lekker dat je het eigenlijk niet wilt delen!"

"Geniet samen van onze nieuwe gerechten en échte klassiekers met ons nieuwe Dare To Share menu. Zo lekker dat je het eigenlijk niet wilt delen!"
Adres: Develsingel 9 , Zwijndrecht 3333 LD, NL
Telefoonnummer: 078 612 2644
ln.nereb@thcerdnjiwz
Stad: Zwijndrecht
Route: Develsingel 9
Postcode: 3333 LD


Openingstijden

Maandag: 16:00-00:00
Dinsdag: 16:00-00:00
Woensdag: 16:00-00:00
Donderdag: 16:00-00:00
Vrijdag: 16:00-00:00
Zaterdag: 15:00-00:00
Zondag: 15:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: de beren menu, de beren dordrecht, de beren restaurant, de beren scheveningen, de beren onbeperkt spareribs, de beren rotterdam, de beren utrecht, de beren zoetermeer
Recensies
Net gezellig samen met mijn dochter hier wezen eten Dinsdagavond lekker eten en mijn complimenten aan het super vriendelijke personeel, ga zo vooral doorEten: 5/5
Vanavond gegeten bij De Beren in Zwijndrecht. Al bij al was dit een slechte ervaring en voor ons de laatste keer dat we hier zijn komen eten twv €95,- . Het begon bij het begin; ik had telefonisch gereserveerd en dat was klaarblijkelijk niet genoteerd. Eenmaal aan tafel kwamen onze drankjes. De serveerster liet onze wijnglazen bijna vallen en er morste wijn op haar dienblad. Ze serveerde vervolgens deze wijnglazen die niet meer volledig gevuld waren uit zonder enig excuus. Vervolgens lang op ons voorgerecht moeten wachten en ondanks navragen kwam het hoofdgerecht voor het voorgerecht. Het voorgerecht geannuleerd maar stond uiteindelijk toch op de bon terwijl we deze niet genuttigd hebben. Tijdens ons hoofdgerecht hebben we zonder drank gezeten; er is niemand meer komen vragen of we iets wilde drinken of nog een nagerecht wilde. Ook hebben twee tafelgasten bij de spareribs geen vochtige doekjes ontvangen voor hun handen. Het eten is prima, middelmatige kwaliteit, dat weet je als je naar De Beren gaat. Maar de service en klantvriendelijkheid was ver ondermaats en een absolute onvoldoende. Zeker in prijs - kwaliteitsverhouding.
Nou dit zeker nooit meer. Eten alsof t op je bord gekwakt is. Geen garnituur,nee een bakje geraspte rotzooi. ienieminie bakje saus €3,-! Bediening die niet eens weet wat ze serveren. Dé berenhamburgerbrrr.. het vet druipt eruit echt ranzig gewoon...nee nooit meer de beren voor ons. Kreeg nog een mail voor een review, kon je een bon van €50,- winnen, nou alsjeblieft niet zeg, nooit meer dit.
Eten was wel lekker maar niet echt het geld waard, jammer.Eten: 3/5
We komen al jaren bij de Beer in Zwijndrecht. Bestellen altijd saté. We nemen dan altijd 2 stokjes omdat wij 3 stokjes te veel vinden. Was altijd prima met een schaaltje verse rauwkost en wat groenten en friet. Nu vanavond geweest en konden er ineens geen 2 stokjes sate geserveerd worden.Het zijn er altijd 3 werd er gezegt. Er kwam een andere serveerster bij en ik zei dat we dit al jaren zo bestellen.Waarna zij zei ; Dat kan niet want ik werk hier al jaren! Ik werd dus ook nog neergezet als leugenaar. Helemaal mooi! De satésaus smaakte echt niet naar saté. En groenten zat er ook niet meer bij.Een lullig klein schaaltje zuur en 2 stukjes taaie kroepoek. Jammer allemaal en dat voor 48 euro ! Hier komen we dus niet meer. Jammer kwamen er altijd graag.
Helaas het slechtse Beren restaurant waar we tot nu toe hebben gegeten. Rode wijn kregen we in een kleiner glas voor witte wijn en er was maar een zielig beetje ingeschonken, normaal is de indicatie het berenkopje op het wijnglas, maar bij deze Beren niet en dat voor €6,-. Mijn man zei hier iets van, maar kreeg een snauw, klantvriendelijkheid is er dan ineens niet meer. Tevens klopte de prijzen op de drankenkaart niet. Ook zou ik thuis eerst nog even naar de w.c. gaan voor je naar deze Beren gaat, want deze waren stuk voor stuk echt heel vies. Voor ons nooit meer de Beren Zwijndrecht.
Echt super gezellige avond gehad met leuk en vriendelijk pesoneel eten was heerljk Parkeren: Onder de tunnel is ruim parkeergelegenheid
Wat een dramatische bediening daar tegenwoordig. Ik heb nog nooit zo vaak gehoort dat er iets niet kan. Een van ons wilde in plaats van een hoofdgerecht een voorafje hebben. Dat kon maar dat zou dan niet tegelijk gebracht kunnen worden en de andere 3 moesten dan maar wachten wachten op hun gerecht totdat ze klaar was. Ook het toetje dat we wilden was niet beschikbaar. Dus zijn we maar weggegaan zonder toetje. Al met al een teleurstellende ervaring met simpel en onwillend personeel dat niet bereid is om mee te denken.
Meerdere fouten gemaakt waarna we toch maar weg zijn gegaan. Ons voorgerecht besteld met een broodplankje. Wij kregen eerst ons voorgerecht zonder bestek, hierna kregen we pas na vragen ons broodplankje. Hierna bijna 1,5 uur moeten wachten op ons hoofdgerecht. Tussendoor meerdere malen gevraagd waar het bleef en het zou komen.. helaas na een tijd toch maar gevraagd om de rekening en zijn we zonder hoofdgerecht weggegaan. Helaas ook door hun geen compensatie. Dit doen we niet snel een tweede keer.
Ik ging speciaal bestellen zodat mijn vriend het kon bezorgen, dat had ik ook op de bon gezet. Mijn vriend mocht de bestelling niet brengen van zijn baas en nu is het bezorgd door iemand anders. Ik had het nog zo op de bon gezet, dat ik wilde dat hij het kwam bezorgen. Dit vind ik teleurstellend. Daarnaast is 20 euro per portie echt te duur voor 2 stukjes sparerib en wat friet…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid