facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Berekuyl Academy

De Berekuyl Academy

Info

De Berekuyl Academy is dé praktijkopleider voor afgestudeerde fysiotherapeuten met werkervaring.

Geschiedenis

De Berekuyl Academy is dé praktijkopleider voor afgestudeerde fysiotherapeuten met werkervaring. De unieke praktijkgerichte aanpak sluit naadloos aan bij combinatie werk/privé van u als professional. De leerstoel ‘European College for Decongestive Lymphatic Therapy (ECDLT)’ aan de Vrije Universiteit Brussel zorgt voor waarborging van inhoud, (Universitair) niveau en maakt onderzoek mogelijk.

Met 9, KNGF geaccrediteerde, cursussen en opleidingen bieden wij u een breed pakket aan.
De NVAO erkende Master op Universitair niveau, Master of Science Lymfologie & Oncologie, is uniek in Nederland.

Op termijn zullen alle Masters op Universitair niveau moeten worden aangeboden. Met de keuze voor een Master bij De Berekuyl Academy bent u voorbereid op de toekomst en beschikt u over een internationaal erkend diploma.

Met kleine groepen, professionele begeleiding door mensen uit de praktijk en het onderzoek, de allerhoogste kwaliteitsrichtlijnen en een eigen kwaliteitszorgsysteem zorgen wij er voor dat u een (internationaal) erkend diploma kunt halen. Veel collega’s gingen u reeds voor.

Bij De Berekuyl Academy staat de student centraal. Naast het onderwijs vanuit ‘real life’ situaties en de inhoud van het curriculum is er ook veel aandacht voor de begeleiding en de fysieke leeromgeving van de student. Een studieloopbaanbegeleider zorgt voor de benodigde begeleiding bij het onderwijsleerproces.
‘Bekwame docenten, bevlogen organisatie, ruimte voor feedback en heerlijke lunches’, aldus oud-studenten.

Adres: Molenweg 4, 3849 RM Hierden
Telefoonnummer: 0341-453177
Stad: Hierden
Route: Molenweg 4
Postcode: 3849 RM



op zoek naar gerelateerd: De Berekuyl Hierden, Berekuyl medewerkers, Oedeemtherapie Berekuyl, Berekuyl Dry Needling, Oedeemtherapie nascholing, Berekuyl Fascia, Master oncologiefysiotherapie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid