facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De berchplaets

De berchplaets

Info

Dorpshuis de Berchplaets
Het sociaal-maatschappelijke en culturele hart van Berghem

Adres: Sportstraat 3, 5351 BZ Berghem (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0412-404688
Stad: Berghem
Route: Sportstraat 3
Postcode: 5351 BZ



op zoek naar gerelateerd: Carnaval Berchplaets, Accordeonfestival Berghem, Rommelmarkt berchplaets, Mooi Berghem, Koningsdag Berghem, Berghem Wijzer, Bestuur Berchplaets, Bingo Berghem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Geo Oss Stichting Geo Oss 8 meter Ben al 20 jaar lid
Dorpsraad Berghem Dorpsraad Berghem 829 meter Dorpsraad Berghem komt op voor de leefbaarheid van het mooie Berghem
Recensies
Prachtige plek voor workshops, vrij grootte en sfeervolle ruimte maar misschien wat aan de krappe kant voor stands en heel veel mensen over de 600 Zittende is dit geen probleem.
Korenfestival bezocht. Meerdere koren zingen uit hun repertoire. Is een gezellige ruimte, fijne bar met vriendelijk personeel en supergoede sanitaire voorzieningen
Het korenfestival was erg gevarieerd en leuk. Goede zaal. Ruimte om iets te drinken is prima.
Altijd wel iets te doen voor jong of oud of gewoon een kopje koffie of thee. En de bibliotheek die er 1 keer per week is.
Mooie grote zaal voor grote evenementen. Meer heb ik er niet van gezien. ‍
Een mooi en rustig buurthuis was prima is voor leuke locale evenementen maar ook perfect is voor grote evenementen zoals TomoCon van Stichting Tomo. Vooral het podium is mooi en groots opgezet voor de relatief kleine locatie. De twee beamers aan de weerzijden van het podium zijn makkelijk om extra informatie op te tonen of gewoon films op af te spelen.
We hebben vanavond genoten van de kerstviering van Vrouwen Contact Berghem met optredens van het koor en de toneelclub. Mooi optreden, leuke acts en een geweldig verzorgd geheel qua decor en kleding. Top gedaan.
Kloppend hart van en voor de Berghemse gemeenschap. Ontmoetingsplek voor oud en jong voor een stukje ontspanning, cultuur, theater, politiek, dorps activiteiten of gewoon gezellig een bakje doen!
Mooie locatie om daar te kunnen dansen maar ook Mooie dingen te doen kienen kaarten en dergelijke
Goede bediening net en vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid