facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bengels Hondenverzorgingscentrum

De Bengels Hondenverzorgingscentrum
Adres: Kalkhofseweg 51, 5443 NB Haps, Nederland
Telefoonnummer: 06 38227073
Staat: Noord-Brabant
District: Cuijk
Stad: Haps
Route: Kalkhofseweg
Huisnummer: 51
Postcode: 5443 NB


Openingstijden

maandag: 09:00–12:00
dinsdag: 09:00–12:00
woensdag: 09:00–12:00
donderdag: 09:00–12:00
vrijdag: 09:00–12:00
zaterdag: 09:00–12:00
zondag: 09:00–11:00

Recensies
Walgelijke mensen!!nGaan niet fatsoenlijk om met mensen en dieren.nMijn pup van 10 weken werd hardhandig aangepakt aan de riem omdat hij moest blijven zitten toen ik naar de andere kant van het hek moest lopen, in les 1!?!?!? In les 2 moesten de hondjes door de tunnel.. in plaats van vrolijk lokken met een koekje om ze vertrouwen te geven, werden ze in de tunnel gegooid en werd de tunnel omhoog gehouden zodat de pups maar 1 kant op konden en uiteraard bang werden...nnIn het hok naast ons werd gehoorzaamheids training gegeven. Ook deze honden werden hardhandig aan de riem meegetrokken en daarbij werd flink geschreeuwd, want 'je moet je hond de baas zijn'.nnMeteen weggegaan bij de cursus. Naar mijn mening is het belangrijk dat de hond naar me luistert uit respect en omdat hij voor je wilt werken. Niet uit angst.nnGebeld met de eigenaresse en de situatie uitgelegd, dat dat niet mijn manier is van werken met mijn pup maar kreeg geen begrip en al helemaal geen geld terug. Volgens haar is het normaal om je hond zo aan te pakken..nnDaarna naar puppycursus in vianen gegaan, hier vele betere cursus gehad met positief trainen voor zowel hond als baas. Tip voor mensen die een puppy hebben en op cursus willen. Ga naar vianen!!
Diane & Jan weten als de besten hoe met uw viervoeter om te gaan! Aan te raden!
Niet doen!!!nnBij het brengen van de honden is er niemand die heeft gevraagd wie we waren en wie we kwamen brenge, of er bijzonderheden waren of wat dan ook.nDe honden waren ook weg voordat m’n dochtertje afscheid had kunnen nemen.nnTijdens het ophalen was er een baasje aan de telefoon die met zijn hond bij de dierenarts zat, die moest geopereerd worden na een verblijf.nOok was er een baasje 2 honden ophalen waarvan er 1 medicijnen had, niemand wist of de hond zijn medicijnen had gehad!nEn wij kwamen onze honden halen en niemand wist wie wij waren en de honden waren!nNa 3 x vertellen/uitleggen konden onze honden gehaald worden.nnBij thuiskomst bleek 1 hond flinke bijt wonden te hebben op meerdere plekken 1 daarvan is flink gaan ontsteken.nnDus voor ons is 1 nog te veel.
Een afschuwelijke ervaring met De Bengels Honden Pension te Haps!nnIk deel mijn ervaring om anderen te waarschuwen en in de hoop meer ellende te voorkomen voor anderen.nnOnze honden zijn nooit naar een kennel geweest.nVanochtend hebben wij ze naar de Bengels gebracht voor een proefdag. Natuurlijk zijn wij erg ongerust en hebben dit ook benoemd.nnBij het brengen waren er twee behulpzame meiden. De eigenaresse sliep nog zeiden ze 11:00.nVerder getekend en geen voorwaarden oid mee gekregen.nnIn de middag probeerde ik de Bengels te bellen een aantal keren maar er werd niet opgenomen.nVervolgens heb ik een app verstuurd.nOok geen reactie.nNa een tijd besloot ik om daarheen te rijden. Iets klopte niet.nOp dat moment kreeg ik een app terug. Het ging goed met de honden en ze lagen binnen want het was te warm buiten.nVerder in het gesprek begreep ik dat de kennel onbeheerd was. Er was gewoon niemand daar!!!! Hier schrok ik van.nDus ze liggen binnen omdat er niemand is om ze buiten te laten?nWat als er brand zou zijn?nDit kan toch niet?nIk gaf aan dat wij te ongerust zijn en graag onze honden willen komen ophalen.nnNee dit kon niet. De eigenaresse en alle andere personeel konden niet naar de kennel komen!!!!nnWat? Dus alle honden worden gewoon onbeheerd achtergelaten?nDit zijn onze honden en wij willen ze ophalen!!!!!!nnLang verhaal kort….. ik heb uiteindelijk mijn honden mogen ophalen met helaas assistentie van de politie .nnEigenaresse had gezegd tegen de politie “als wij een volle nacht afrekenen dan komt ze naar huis om de honden te geven”!!!!!nJeez wij hebben het over €32!! Ik geef je wel €500 als het ervoor zorgt dat ik mijn honden mag hebben.nnWalgelijk!nnWat een wereld waar wij in leven!nnIk vind het echt niet kunnen dat de dieren onbeheerd achtergelaten worden!nnEn los van dat wij betalen voor de zorg van onze dieren ook nog!
Goed adres voor onze hond, die hier wel welkom is Amercan Stefford. Vriendelijke en behulpzaam. Helemaal top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid