facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De beeldenkas Schipluiden

Adres: Gaagweg 15, 2636 AJ Schipluiden
Telefoonnummer: +31651206513
Stad: Schipluiden
Route: Gaagweg 15
Postcode: 2636 AJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Beelden Schipluiden, Museum Schipluiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museum Het Tramstation Museum Het Tramstation 2 km Interessante tentoonstelling over de verdwenen boerderijenrijkdom van Abtswoude
Recensies
Prachtig....echt de moeite waard, wat een inspiratie heeft díe man, je kijkt je ogen uit. Beetje moeilijk te vinden...kies het juiste bruggetje uit waar mozaïek beeld staat.
allereerst wat een schitterend dorpje is Schipluiden, zo pittoresk. We keken vol verbazing, verbijstering, ongeloof en waardering naar de beelden van Willem, die we zelf even spraken. Wat een aparte kunst en we kunnen iedereen raden om daar naar toe te gaan. Top om dit te zien en compliment voor de kunstenaar.
Bijzondere beelden de puzzeltocht voor kinderen werd door onze kleindochter erg leuk gevonden.verder erg gastvrij koffie en drinken zelf te verzorgen . goed van vertrouwen entree geld in bakje doen.leuke middag gehad.
Het was vreselijk bijzonder. Heel apart en de moeite waard voor een bezoek
Heel bijzonder.
Leuke tentoonstelling, kids vonden het ook erg leuk
Een enorme kas met beelden belegd met mozaïek. Deze tuinder heeft veel fantasie want hij maakt beelden met verschillende thema's. Persoonlijk vind ik de schilderijen op de achtergrond te druk maar hij is er blij mee want, zegt hij, het mag geen museum worden.
Wat een leuke verrassing. Beslist moeite waard om er voor om te rijden en er even naar te zoeken.
Een oase van kunst en rust.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid