facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Beeksehoeve

De Beeksehoeve
Adres: Heideweg 2-A, 6731 SN Otterlo, Nederland
Telefoonnummer: 06 16612288
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Otterlo
Route: Heideweg
Huisnummer: 2-A
Postcode: 6731 SN


Recensies
Wij hebben gisteren op 1 juni 2024 een hele leuke safari tocht gehad, waarbij Jan Lucas onze chauffeur/ gids was.nHij vertelde heel veel , erg interessant.nEen hele leuke ervaring zeker een aanrader voor andere mensen.
Gezellige safaritocht over de Hoge Veluwe. Onze gids Marcel gaf ons op een prettige manier een inkijkje in diverse natuurfeiten. Een aanrader.
Zaterdag 23 september hebben wij tijdens een familiefeest met de safaritrein door het prachtige natuurgebied De Planken Wambuis gereden met een vertrek vanaf De Mossel. Alles wat goed geregeld en chauffeur Elly vertelde ons op een leuke manier het een en ander over de natuur. De hele groep was zeer enthousiast. Een aanrader! Hartelijk bedankt!!!
Safaritocht met lunch geboekt met groep vrijwilligers, viel erg in de smaak.
Een waar paradijs midden in het bos. De locatie is werkelijk prachtig ingericht, met aandacht voor heel veel privacy. Het voelt alsof je midden in het bos zit zonder uitzicht op andere mede gasten. Eigenaar is uiterst vriendelijk en behulpzaam, niets ontbreekt er aan een bezoek aan de Beeksehoeve.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid