facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Beejekurf

Adres: Paterslaan 15 , Venray 5801 AS, NL
Telefoonnummer: 0478 581 869
Stad: Venray
Route: Paterslaan 15
Postcode: 5801 AS



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Venray, De Beejekurf menu, De Beejekurf, Venray recensies, Paterslaan 15 Venray, BRL Venray, Kerstmenu afhalen Venray, Beejekurf lunch, Samen Venray
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Uitmarkt De Uitmarkt 584 meter Mosterdsoep was prima. De bagel met zalm zat weinig smaak aan. Brood met kroket prima...
Recensies
Wat een top restaurant!! Heerlijk gegeten, alle gerechten waren heerlijk!!Eten: 5/5
Altijd een feestje om hier uit eten te gaan. Uitstekend eten van chef Mathijs Jacobs. Bediening prima. Goed wijnadvies door gastvrouw Hanneke. Aangename ambiance. Mooi servies en tafellinnen. Aankleding nu in kerstsfeer: met, zoals te verwachten, geheel eigen "Beejekurf"-interpretatie. Prijs/kwaliteit: alleszins redelijk. Ook gezellig zaaltje. Sfeervol binnenterras: ook in de wintermaanden. Als je jezelf een plezier wilt doen, ga dan hier 1x per maand, of twee. lunchen of dineren.
"Laat je verrassen door ons! Wij leggen je met ons team in de watten en gaan je een onbezorgd BIJzondere avond bezorgen." Een kopie van de website van de Beejekurf die het allemaal omschrijft. Je wordt gastvrij ontvangen door een vrolijk team dat je vanaf het eerste moment goed verzorgd. Op het begin voelde het wat stijfjes aan, maar dat gevoel werd snel weg genomen door het personeel. Het was een heerlijke avond genieten van mooi opgediend en smaakvol eten. Overal wordt net iets langer over nagedacht en aandacht aan besteed. Dikke aanrader als je niet weet wat je wilt eten, maar wel weet dat je lekker wilt eten.
Erg goed eten! Ze zijn hun michelin aantekening en JRE zeker waard. Ontvangst was allervriendelijkst, zoals te verwachten in een beter restaurant. De aankleding is chique, niet overdadig. Prettige stoelen. Het menu is erg goed, keuze uit 4 tot 8 gangen zelfs aan te passen naar wens of gedurende de maaltijd. Hierbij worden bijhorende wijnen geschonken. De bediening kan uitgebreid en met hoorbaar passie voor hun vak hierover vertellen. Op moment van review wordt gekookt met seizoensgroenten/vlees&vis, wat mij betreft een dikke plus! Als er al iets is aan te merken is op de ervaring en het menu zou het in de ontvangst zijn, er werd ons niet gevraagd of er een wijnmenu of drankjes bij het diner gewenst was. Daarnaast ook nog een goede prijs! Aanrader is wel om tijdig te reserveren. Zeker een restaurant om nog eens terug te komen!
Heel uniek en lekker gegeten en gerechten aangepast zonder allergenen, geweldig!
Wat een gezellige eetgelegenheid is dit. Erg vriendelijke,behulpzame mensen die daar werken,super avond gehad
Heel erg lekker gegeten en gerechten aangepast zonder allergenen. Zelf moet ik glutenvrij eten en ook zonder sporen. Dit was geen probleem. De amuse werd echter op hetzelfde bakje met 'steentjes' gelegd tussen de andere niet glutenvrije amuses. Dit vertrouwde ik niet, waarna de bediening dit heeft doorgegeven aan de keuken. Na eventjes te wachten was er een nieuwe glutenvrije amuse gemaakt en apart geserveerd. Prima opgelost en met een gerust hart gegeten. Speciale dieetwensen: Het was wel mogelijk, na een klein foutje zie mijn review welke goed was opgelost waren er geen problemen meer. Glutenvrij zonder sporen van gluten was mogelijk.
We hebben ons laten verrassen door de chef. Zo heerlijk gedineerd! Echt een superbelevenis! Fantastische bediening. Heerlijk!
Alle gerechten waren met volle concentratie en vindingrijkheid, gemaakt. De bedienning was vol aandacht en interesse naar de bezoeker. Het gerechtje op de foto een heerlijk visgerecht met het beste van de zee, een zevental zeer goed bereide vissoorten heerlik gecombineerd met verrassende smaken. Het reegerecht, was voor mij het lekkerste, bij De Beejekurf.Ga er maar snel dineren, jullie zullen er zeker van genieten. De prijs is prima. Theo selen uit Venlo
We hebben heerlijk gegeten. Waarom dan geen 5 sterren. We vinden het geen sfeervol restaurant met gezellige inrichting. Uit eten gaan is meer dan alleen het eten. Sfeer, eten, gastvrijheid maken de beleving. Aardig personeel, wel een beetje zenuwachtig. En veel verschillende mensen aan je tafel die je bedienen. Min puntje waar gasten toch op letten is dat de hoeveelheid wijn die je krijgt heel karig is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid