facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Beddenfabriek

De Beddenfabriek
Adres: Zuidplein Hoog 869 , Rotterdam 3083 BK, NL
Telefoonnummer: 06 53648100
Stad: Rotterdam
Route: Zuidplein Hoog 869
Postcode: 3083 BK


Openingstijden

Maandag: 12:00-17:30
Dinsdag: 09:30-17:30
Woensdag: 09:30-17:30
Donderdag: 09:30-17:30
Vrijdag: 09:30-21:00
Zaterdag: 09:30-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: de beddenfabriek ervaring, goedkope matrassen rotterdam, beddenfabriek berkel en rodenrijs, beddenreus, boxspring rotterdam zuid, goedkope bedden rotterdam, bedden outlet rotterdam, beddenfabriek oudenbosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sleep4less Sleep4less 4 km
Asir Meubel Asir Meubel 5 km Supermooie slaapkamer gekocht bij Asır wonen snelle levering Dankjewel Asır wonen
Lion Beddenshop Lion Beddenshop 8 km Top zaak 1 jaar geleden mijn bed gekocht in Hellevoetsluis en afgelopen week andere ...
Bosch Bedding Bosch Bedding 9 km Super slechte service
Recensies
Surinaamse verkoper heeft verkeerde vak gekozen. Hoe klanten wegjagen? - liegt door telefoon over lage inkoopprijs nasa-toppers, heeft er een voor 179. Blijkt poly-ether rotzooi te zijn. "Ja, lig even goed ... Het moet even wennen". " "Ik begin altijd bij de goedkoopste, " komt tussendoor met allemaal bijdehante kletspraat. Reageert niet op WhatsApp. Na mijn komst krijg ik een reactie, of iets leverbaar is in mijn maat. Hij laat me veelbelovend naar Zuidplein komen, en binnen 4 min. was al gebleken, dat hij me niet kon helpen. aan een 'goede topper' die een geul wegneemt, en goed ligcomfort handhaaft. Hier binnenlopen is altijd verspilde moeite!
We hadden een mooi bed uitgezocht, Online!!!! Toen begon de ellende, heel lang wachten, op een gegeven moment, ja hoor , hij zou geleverd worden , op woensdag 5 aug. In de vroege ochtend en die dag maar wachten , en wachten maar nee hoor , niemand diep eind in de middag kregen we een mail, helaas konden ze het niet inplannen vanwege de grote afstand. Dus al met al een dag geruïneerd.. Dit bedrijf moet niet leveren buiten hun eigen district ,daar buiten is het een waardeloos bedrijf die solt met de klanten en discriminerend want bezorgen in hun eigen district is gratis daar buiten ,moet je wel bezorgkosten betalen . Ik beveel het absoluut niet aan . Bij andere beddenzaken is het gratis leveren, en de zelfde bedden zijn goedkoper.
Ik raad het niet aan om iets van dit winkel te kopen Misschien de prijs is aantrekkelijk maar de kwaliteit is heel slecht en ze luisteren niet naar de klachten van de klanten. Ik heb een bed besteld hij kwam na 3 maanden in plaats na 3 weken. Na korte tijd gebruik 5 maanden hij was kapot toen ik de verkoper had gebeld hij vraagd dat ik moet de kosten van de reparatie betalen
Enorm goed geholpen door de medewerker. Ik was er nog niet uit qua keuze dus ik heb mij laten informeren en op die manier de juiste keuze kunnen maken. Ook in de prijs is hij mij erg tegemoet gekomen, omdat een eerste huisje nogal prijzig is! Heel erg bedankt!!
Asociale verkoper, totaal niet klant vriendelijk. Vies smerug verkoop praatjes. Zonder factuur ook verkoop, als je korting wil. Kortom kijk uit met deze oplichters.
Ik vond het superleuk daar en je krijg kwaliteit voor een lage prijs. 2keer zo goedkoop als Beterbed. Nieuwe bed gekocht en die slaapt heeeerlijk!
Supergoeie aankoop......laag geprijst!!!!!!!! Goeie informatie gevend waar ik om vroeg..........Hebben verstand van bedden.......... Ik blijf terugkomen hier.........toppertje!!!!!!!!
Zeer tevreden met de prijs kwaliteit verhouding. Zo een opberg boxspring online besteld, en was binnen 1 week GRATIS bezorgd en gemonteerd. Service was perfect . Ik kon op locatie pinnen zodra het bed stond! Wij slapen als een roos!
Goede service en uitstekende kwaliteit, op aanraden van mijn broer hier een praatje gemaakt met de verkoper en het bed met matras laten bezorgen. Ben zeer content en raad het een ieder aan ! Ps :Wat ik zelf belangerijk vind is dat de matrassen in nederland zijn gemaakt mbt cfk.
Na uitgebreid te zijn geïnformeerd door de leuke spontane verkoper hebben wij hier een boxspring incl matras gekocht, snel geleverd en vakkundig bezorgd en gemonteerd, wij zijn dus zeer tevreden met de beddenfabriek , en komen hier zeker nog een keer terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid