facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Batterij

De Batterij
"Restaurant "De Batterij" is vooral bekend vanwege de daar gevestigde jachthaven, het pittoreske dorpje met herkenbare vuurtoren en monumentale ophaalbrug, maar ook van het naastgelegen natuurgebied dat zich voor prachtige wandel- en fietstochten leent. Kortom, Restaurant "De Batterij" is op deze unieke plaats dé locatie voor uw lunch, diner, high-tea, barbecue, feest, zakelijke bijeenkomst, bruiloft, jubileum of gewoon een heerlijk kopje koffie."
Adres: Sassedijk 6 , Strijen 3292 LD, NL
Telefoonnummer: 078 674 2794
Stad: Strijen
Route: Sassedijk 6
Postcode: 3292 LD



op zoek naar gerelateerd: restaurant de batterij openingstijden, wanneer is de batterij uitgevonden, de batterij strijensas, jachthaven strijensas, restaurant nooitgedacht strijensas, drom de batterij, de batterijen nieuwegein, restaurant strijen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hingstman Westerbork Hingstman Westerbork 187 km agriservice - dienstverlening - loonwerk- sloot onderhoud - gladheidsbestrijding - b...
Roelof Huizing Cultuurtechniek Roelof Huizing Cultuurtechniek 188 km Toppers in cultuurtechniek
Kort Landbouwmechanisatie Kort Landbouwmechanisatie 189 km Goeie service
Recensies
Heerlijk gegeten bij de Batterij. Super vriendelijke bediening. Onze reservering online was niet goed doorgekomen, maar het personeel deed er alles aan om ons een tafeltje te geven, super fijn! Porties zijn echt een ruime hoeveelheid, dus wij hebben niet gekozen voor een dessert. Terras is met een zonnige dag heerlijk vertoeven, mooi uitzicht op de haven. Aanrader om hier een keer heen te rijden.
Helaas, wij kregen geen eten. Van te voren gevraagd of we daar konden gaan eten. Dus zelf niks meegenomenZelfs geen take away was mogelijk. Vroeg nog om iets simpels maar nee. Met een lege maag gaan slapen op de boot. Je zou toch zeggen als je passant van de haven wel iets van eten zou mogen krijgen. Beetje slechte service voor zo een mooie haven. We voelden ons niet welkom. En dan een excuus van ja personeels tekort. Bied dan ook geen take away aan op de site Want een paar frietjes bakken zodat je niet met honger moet gaan slapen was een fijne service geweest. Sorry maar wij zijn zeer teleurgesteld. 31-10 nu worden we ook nog als leugenaar neergezet. Wij waren er al al rond 18 uur. En om 17 uur in de haven , hoezo te laat?Restaurant was open!! Ik denk dat jullie zich vergissen. Staat jullie niet netjes. We kregen echt geen eten. geen idee hoe jullie aan dit verhaal komen dat we te laat in de haven waren‍ Denk dat jullie nu echt mis zijn. Dit is de waarheid. Restaurant was nagenoeg leeg!! Buiten nog volop plek!! Om 18 uur al keuken schoon lijkt me niet echt kloppen als je tot 22 uur open bent . Heb serieus gevraagd voor iets makkelijks, hoezo service?? Even goeie vrienden maar om voor leugenaar te worden uitgemaakt?????
Heerlijk diner gehad en dag later geluncht! Kregen een lekker flesje bubbels van ze omdat dit ons eerste diner was op onze huwelijksreis. Gaan hier in de toekomst zeker nog een keer naar toe. Het zij weer met campertje, of met het bootje. Top zaak. Top bediening!
Prima gegeten met 5 man. Behoorlijk druk, maar volgens het personeel viel het wel mee. Bestellingen kwamen vlot, eten was prima in orde. Zeker een aanrader. Parkeren: Zeer ruime perkeergelegemheid bij de jachthaven Rolstoeltoegankelijkheid: Restaurant is op de eerste verdieping. Er is een electrische traplift.
Sfeervol, en hele goede bediening. Locatie is prachtig Het eten is heerlijk! Daarom kom ik hier regelmatig
Met een grote groep, maar toch niet alles warm of tegelijk op tafel, sfeer was gezellig alleen was het koud binnenEten: 3/5
Heerlijk gegeten goed bediend iedereen is lekker vrolijk en een goede sfeerEten: 5/5
Gelegen naast de jachthaven en dichtbij het wandelgebied Oeverlanden Hollands Diep. Dus na de wandeling even een drankje en hapje nemen! Parkeren: Gratis parkeren op naastgelegen parkeerterrein.
Leuk restaurant Mooie ligging Goed eten Ruime keuze Vriendelijke bediening
Heerlijk samen ff koffie op. Nu nog keer eten Service: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid