facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De BAR Gebrouwen door Vrouwen

De BAR Gebrouwen door Vrouwen

Info

In de Gebrouwen door Vrouwen bar kun je al onze bieren van de tap drinken! We hebben ook een heerlijk menu met superlekker eten :)



"De Gebrouwen door Vrouwen BAR. We hebben een heerlijk terras in de zon, 12 taps en altijd gezellige biervrouwen achter de bar staan. Uit de keuken komen de allerlekkerste snacks zoals bitterballen en twister fries."
Adres: Jan Pieter Heijestraat 119D, 1054MD Amsterdam
Telefoonnummer: 0208545277
Stad: Amsterdam
Route: Jan Pieter Heijestraat 119D
Postcode: 1054MD


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 01:00
Vrijdag: 11:00 - 03:00
Zaterdag: 11:00 - 03:00
Zondag: 11:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: gebrouwen door vrouwen crowdfunding, gebrouwen door vrouwen bierpakket, gebrouwen door vrouwen statiegeld, pumpkin party gebrouwen door vrouwen, gebrouwen door vrouwen cafe, gebrouwen door vrouwen pakket, gebrouwen door vrouwen ah, gebrouwen door vrouwen gember goud
Recensies
Wat een toffe plek! In een van mijn favoriete straten van Amsterdam is deze fijne bar gevestigd. Je kunt hier altijd terecht voor de lekkerste biertjes, kaasstengels en een gezellige sfeer. Ik kom hier het hele jaar door, in de zomer op het terras en in de winter gezellig binnen. Ook de perfecte plek om je verjaardag te vieren want je kan je eigen fust kopen! Jullie zullen mij hier nog vaak zien!
Leuke plek om de verschillende biertjes van gebrouwen door vrouwen te proberen. Tip is dan ook de proeverij. Ik als Bob alleen gekeken hoe het werd gedronken en iedereen was erg tevreden. De hapjes die je daar kan bestellen zijn lekker. Deze zijn ook Vegan te bestellen.
Sinds het begin fan van deze vrouwen. Naast verrassende biertjes ook passie voor producten, denk bv aan hun bier met zeewier. In de vakantie tijd gemaakt om samen met dochter proeverijtje te doen. In de kroeg waar het ooit begon. Samen met lekker garnituurtje leuke nieuwe bieren geproefd. De gember goud extra spicy blijft favoriet.
Allerlekkerste bier van Nederland. Dit is een super leuke plek midden in de A'dam. Gezellige personeel, en een lekker terras, en zelf een beetje dansen in het weekend! EN heeerlijke snacks voor bij een biertje!
Hele chille bar met geweldig personeel. Voor elke soort bierliefhebber is er een goed aanbod door het het uitgebreide menu van Gebrouwen door Vrouwen biertjes!
Super gezellig knus barretje met alleen maar lekker bier!! De vegan bitterballen mag je ook zeker niet missen ;-
Super gezellige plek, zeer vriendelijk personeel en lekkere biertjes! De nieuwe menukaart mag er ook zijn, onder andere bijzondere tosti's en vegan bitterballen
Heleboel van hun eigen biertjes, op tap!! TIP: Bloesem Blond
Mega enthousiast door Pleun geholpen, echt een perfecte gastvrouw! Wij komen zeker terug
De dames van Gebrouwen door Vrouwen hebben het voormalige Café Frieda omgetoverd tot een bruisende mix tussen een hippe tent en een gezellige buurtkroeg. Uiteraard zijn alle eigen biertjes van Gebrouwen door Vrouwen op tap verkrijgbaar, maar daarnaast is er ook een beperkte selectie gastbieren en zelfs Heineken beschikbaar — en natuurlijk koffie, bier en fris. De Bar gaat op sommige dagen pas in de namiddag open, maar is ook op die dagen een prima plek om te lunchen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid