facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DE BANQ

DE BANQ

Info

Bij Pop-up Grand Café DE BANQ kunt u terecht voor heerlijke (betaalbare) gerechten, bijzondere wijnen en een goed glas (speciaal)bier! In een gezellige setting kan worden geluncht, geborreld en gedineerd. Genieten in DE BANQ!

Geschiedenis

Op 2 maart opent Pop-Up Grand Café DE BANQ heeft haar deuren!
Een uniek restaurant met wijn/speciaalbier bar, ontstaan uit een lokale samenwerking van chef-kok Bart van Oijen, wijnimporteur Paul Zekveld van ZekVinos en speciaalbier-brouwers Marcel en Erwin van Wieringen van KEK! Bier.

In het Grand Café kunt u dan ook terecht voor heerlijke (betaalbare) gerechten, bijzondere wijnen en een goed glas (speciaal)bier! Van woensdag tot en met zondag kan er van 11.00 uur tot 23.00 uur in een gezellige setting worden geluncht, geborreld en gedineerd. Genieten in DE BANQ!

Volg de laatste ontwikkelingen op deze Facebook-pagina!



"In het Pop-Up Grand Café kunt u terecht voor heerlijke betaalbare gerechten, bijzondere wijnen en een goed glas speciaalbier! Van woensdag tot en met vrijdag kan van 11.30 uur tot 23.00 uur in het voormalig RaboBANQ gebouw worden geluncht, geborreld en gedineerd. Op zaterdag en zondag zijn we van 16.00 uur tot 23.00 geopend."
Adres: Korendragerstraat 3, 1191JA Ouderkerk aan de Amstel
Telefoonnummer: 020-3706791
Stad: Ouderkerk aan de Amstel
Route: Korendragerstraat 3
Postcode: 1191JA



op zoek naar gerelateerd: de banq ouderkerk menu, banq reserveren, banq ouderkerk menukaart, oude smidse, banq lunch, restaurant ouderkerk aan de amstel, de banq, korendragerstraat 3, 1191 ja ouderkerk aan de amstel, korendragerstraat 3 ouderkerk aan de amstel
Recensies
Wat een fijne plek en wat jammer dat ie dicht gaat! Meer nog dan lekker eten weten ze ook het dorp samen te brengen in unieke events als open lucht bios. Top
Heel erg lekker!!!! Als ik 6 sterren kon geven, waren het 7 sterren!!!
Leuke pop-up in een oud bankgebouw. Heel vriendelijk personeel en leuke gerechten met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom hier graag nog een keer voor de lunch.
Top plek voor een lunch, vaak rustig, bescheiden maar prima kaart, gratis parkeren, helaas tot en juni open, daarna onzeker.
Erg leuke plek, relaxte omgeving en goed eten. Gratis parkeren voor de deur. De bediening was alleen een beetje traag.
Gezellig aan ronde tafel met z'n zessen, heerlijk gegeten, goede bediening. Minpuntje: iets te weinig keuze voor de prijs.
Vanavond hier heerlijk gegeten in een fijne sfeer en zeer aardige bediening, TOP!
Erg leuk en lekker gegeten. Niets exclusiefs maar gewoon prima.
Fijne bediening. Lekker geluncht en aangepast voor mensen met een glutenintolerantie
Informele, plezierige sfeer, lekkere gerechten voor een goede prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid