facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bandjesfabriek

De Bandjesfabriek

Info

In een tijdperk van digitale media is De Bandjesfabriek uw specialist in analoge geluidsdragers. Cassette duplicatie en hoogwaardige lege maatcassettes.

Geschiedenis

In een tijdperk van digitale media is De Bandjesfabriek uw specialist in analoge geluidsdragers. Hoogwaardige lege cassettebandjes en real-time duplicatie van uw productie op cassettes.



"In een wereld van digitale media zijn wij jouw specialist in analoge geluidsdragers. De Bandjesfabriek is jouw fabrikant voor de productie en duplicatie voor audiocassettes."
Adres: Leichelweg 24, 7241CV Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573 789091
ln.keirbafsejdnabed@ofni
Stad: Lochem
Route: Leichelweg 24
Postcode: 7241CV



op zoek naar gerelateerd: nieuwe cassettebandjes, cassette duplicatie, cassettebandjes fabriek, lege cassettebandjes, cassettebandje kopen, bespeelde cassettebandjes kopen, waar kun je cassettebandjes kopen, muziekcassette laten maken
Recensies
De bandjes van de bandjesfabriek zijn van goeie kwaliteit. Zeker niet de duurste maar ook niet de allergoedkoopste. Echte merkbandjes betaal je al gauw 2 a 3 keer meer. Ik ben sinds deze week begonnen met muziek op bandje zetten en ik ben het niet verleerd. Het gevoel van de jaren 80 en 90 kinderjaren komt weer helemaal terug. Alleen zijn er nu meer bronnen. Vroeger was dat hoofdzakelijk radio en bij tijd en wijlen een cd. Het geluid van een bandje is wel weer even wennen en je zal snel merken dat bepaalde nummers zich meer lenen voor een bandje dan andere nummers. Maar ik hou wel van dat verschil in geluid. Maakt het zeer dynamisch. Dat is de charme van het cassettebandje. Voor mensen die zeggen dat vinyl beter klinkt: vinyl klinkt niet beter, vinyl klinkt anders. Cassettebandje moet je van houden en ik hou er van.
Slechte communicatie, komt afspraken niet na. Bestelling en betaling gedaan 21 december 2020 nog steeds niets geleverd ook niet de artikelen welke wel op voorraad zijn, ondanks toezegging.
Hoge prijzen. Maar goed, het is een Nederlands bedrijf.
Thomas van De Bandjesfabriek heeft bewezen bereid te zijn om feedback op te nemen en aan zijn product te werken, wat zich nu uit in fijn gedrukte tapes en een betere communicatie. Dat is 5 sterren waard! Bedankt!
Negeert e-mail een maand lang, kreeg uiteindelijk de bestelling maar met een slechte led-afdrukkwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid