facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ballonnerie BV

De Ballonnerie BV

Info

Balloon Company

- Ballondecoraties
- Ballondrukkerij
- Groothandel
- Webshop

Geschiedenis

De Ballonnerie is al bijna 30 jaar toonaangevend op het gebied van ballonnen en creativiteit. Onze ideeën en jouw aanvragen vormen altijd weer inspiratie voor nieuwe creaties.

We zijn als bedrijf CBA gecertificeerd (gediplomeerd ballondecorateur) en erkend lid van de branchevereniging "De Groene Ballon". Diverse keren hebben wij op Europees niveau ballonprijzen gewonnen. Dit geeft aan dat je bij ons helemaal goed zit! Of het nu gaat om een feestje in jouw woonkamer of in de Arena, De Ballonnerie staat zowel creatief als innovatief voor je klaar.



"De Ballonnerie is al 30 jaar toonaangevend op het gebied van ballonnen en creativiteit. Onze ideeën en jullie aanvragen vormen altijd weer een inspiratie om steeds nieuwe creaties en nieuwe producten te ontwikkelen. Sinds 1987 is het bedrijf uitgegroeid tot een pand met een oppervlakte van wel 2500 m² met eigen 450 m² showroom. Ons wagenpark bestaat uit acht voertuigen, die elke dag onderweg zijn naar klanten om bestellingen, ballondecoraties en heliumballonnen te bezorgen. Ook beschikken wij over eigen drukmachines, waardoor een snelle en voordelige levering van bedrukte ballonnen mogelijk is."
Adres: TT Vasumweg 160, 1033 SH Amsterdam
Telefoonnummer: 020-4940442
Stad: Amsterdam
Route: TT Vasumweg 160
Postcode: 1033 SH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Udc Udc 54 meter Wat een belachelijke klantenservice, niet meedenkend, onprofessioneel en empathie is ...
OCEANDIVA OCEANDIVA 57 meter Push your limits with OCEANDIVA!
EventCare EventCare 122 meter Jong fijn team om mee te werken, zowel het team achter de schermen als de dames en he...
Household Hardware Household Hardware 592 meter Prachtige unieke producten!
WeR1event.nl WeR1event.nl 821 meter
Vleeshandel TopKip B.V. Vleeshandel TopKip B.V. 856 meter Top kip erg lekker voor de prijs en kwaliteit echt top, leuke mensen leuk personeel
Spektakels.com Spektakels.com 1 km // CREATIEF PRODUCTIE BUREAU Decor, productie, brand activation
Chase -                                    The Brand Activation People Chase - T... 1 km Chase is een brand activation agency uit Amsterdam.
SSC Amsterdam SSC Amsterdam 1 km De Sample Sale Club organiseert 4 Sample Sales per jaar met alle bekende Boardsport, ...
NDSM NDSM 1 km Heerlijke plek! Even met pontje oversteken vanaf Centraal Station
SHAKALOHA SHAKALOHA 1 km 7 euro verzendkosten om iets retour te sturen.
Apenkooi Events Apenkooi Events 1 km een feestje mee verzorgd
Smooth Dance & Events Smooth Dance & Events 2 km Smooth Dance & Events organiseert leuke dansworkshops en gezellige evenementen voor a...
NDSM Loods NDSM Loods 2 km De oude IJ-Hallen, rommelmarkt kun je het bijna niet meer noemen. Ik denk 80-90 % kl...
Chasing the Hihat Chasing the Hihat 2 km Geweldige onderneming. De event specialist
De Friese Palingroker De Friese Palingroker 2 km Bas heeft altijd een mooi verhaal en nog betere producten bij zich
Flora Palace Reunion Flora Palace Reunion 2 km Flora Palace Reunion Party is een jaarlijks terugkerend evenement met de beste disco,...
Turquoise Horeca Groothandel & Leverancier Turquoise Horeca Groothandel & Leverancier 2 km Kwaliteit producten en scherpste prijzen. Ook de service is uitstekend!
Recensies
Ballon besteld voor welkom baby. Niet geleverd op dezelfde dag. Daar wel extra voor betaald. Volgende dag nog niks. Contact gehad met winkel. Zouden het uitzoeken maar niet teruggebeld. Zo jammer . Telefonisch ook niet meer bereikbaar na 16.00 en weekend heel slecht
Prachtig & uitgebreid assortiment, supersnelle levering en ontzettend vriendelijke medewerkers! Vandaag een beterschapsballon laten bezorgen bij mijn Oom die blij verrast was. Leveringsadres kon ik zelfs nog een dag van tevoren aanpassen. Voortaan bestel ik hier mijn ballonnen :
Net contact gehad over mijn bestelling huis en bezorg adres stond op hetzelfde namelijk mij als afzender. Gls laat wel wat steken vallen maar daar kan dit bedrijf niks aan doen, sterker nog de dame aan de lijn zit zelfs te bekijken als iemand nog thuis geweest om het nogmaals aan te bieden. Als de ballon er vandaag niet is krijg ik een andere bezorgd op het juiste adres. Ik begrijp dan ook niks van de slechte recensies. Lijken wel misgunners of iets ik ben super vriendelijk geholpen.
Ballon besteld bij de Ballonnerie. Op de website staat dat de ballon op dezelfde dag wordt verzonden. Helaas is door problemen bij de bezorgdienst de ballon 3 dagen later bezorgd. Klantenservice van Ballonnerie heeft contact met mij opgenomen en het is netjes afgehandeld.
De Ballonnerie geeft aan op de website dat ze de A-merk 'Qualatex' ballonnen verkopen. Ik heb in totaal 20 Qualatex ballonnen gekocht in Chrome, maar al gauw na ontvangst ontdekte ik dat de kwaliteit van de ballonnen niet overeenkomt met de 'originele' Qualatex ballonnen. Enkele ballonnen waren gescheurd, verkleurd of hadden verfdruppels Zie 2 foto's Verspil niet je geld en koop jouw ballonnen via Aliexpress of Ebay, want ik vermoed dat dit bedrijf precies hetzelfde doet. Reactie op de eigenaar: Beste eigenaar van De Ballonnerie, Ik heb de foto”s nogmaals gestuurd. Rechtsboven tref je een gescheurde ‘rosé kleurig’ ballon aan. Daarnaast zie je de verkleuringen en verfdruppels zeer duidelijk. Ik heb 1 ballon opgeblazen om te testen of de kleur goed uitkomt, maar het blijkt dat de ballon aan de scheve kant uitrekt. Waardoor je niet een mooi rond/peervormig ballon krijgt. Daarnaast wijkt de kleur af in vergelijking met de goudkleurige en rosekleurige Chrome ballonnen die gepubliceerd staan op de Qualatex website/Instagram.
Wat een FANTASTISCH bedrijf !! Heb meerdere malen besteld, altijd naar tevredenheid geleverd. Laatste keer zelf fout adres gegeven ballon ging naar mijn huisadres in München ipv Capelle aan den IJssel in Nederland en dat hebben ze geweldig teruggedraaid en perfect en op tijd geleverd. KLASSE, dat noemen ze Service. Complimenten Balonnerie, volgende keer zeker weer bij jullie bestellen ! Bedankt ciao ciao David
Wat een ongelooflijk k..bedrijf Ballonnen besteld voor vandaag en nu 19:00 u nog niks binnen voor de verjaardag van mijn dochter. Belabberd ...geen woorden voor. En als ik ze bel , kunnen ze me niet helpen en daarna zijn ze gesloten. Fijn hoor. Niet aanbevelingswaardig!!! Twas een leuk idee Maar de domper was des te groter
Ballonnen besteld voor verjaardag op vrijdag 1 mei zou in de ochtend bezorgd worden, onder tussen in de avond nog niets geleverd!!! En als ik ze bel kunnen ze me niet verder helpen. Slecht zaak!!!
Ballon lag na 2 of 3 dagen al slap op de grond. Klantenservice blijft ver achterwege - letterlijk garantie tot aan de deur. Wat een domper. De ballon van de concurrent ook een folieballon met helium zweefde na 4 weken nog. Ik raad aan te bestellen bij een bedrijf wat zweefgarantie geeft zodat een kado nog zweeft als je het geeft.
Website: Makkelijk! Bestellen en betalen: Veilig! Communicatie: Super! Bezorging:Precies op tijd voor zijn "YOU-day"! Dank jullie wel! Wens jullie veel goede zaken en Blijf gezond!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Ballonnerie BV met het openbaar vervoer


Amsterdam, Keerkringpark 270 meter
391
394
Amsterdam, Keerkringpark 310 meter
391
394
N94
Amsterdam, Meteorenweg 480 meter
35
Amsterdam, Maanstraat 480 meter
35
Amsterdam, Meteorenweg 490 meter
35

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid