facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Balij

De Balij

Geschiedenis

Onze activiteiten hebben vorm gekregen binnen het kader van Stichting “De Balij”. We hebben voor een stichting als rechtsvorm gekozen omdat we de opbrengst -zoals eerder vermeld- uit hierboven genoemde activiteiten willen besteden aan sociale, maatschappelijke en/of medische projecten, dichtbij of verder weg. Op deze wijze hopen we een steentje bij te kunnen dragen aan een breder belang. Een aantal projekten zijn bezocht of kennen we reeds uit het verleden omdat één van ons enkele jaren in Afrika woonde en werkte.

Adres: Nieuwkoopseweg 30, 2641 PB Pijnacker
Telefoonnummer: 0657 362303
Stad: Pijnacker
Route: Nieuwkoopseweg 30
Postcode: 2641 PB



op zoek naar gerelateerd: De Balije Tuin menukaart, High Tea Pijnacker, De Balije Tuin parkeren, Nieuwkoopseweg 59 Nootdorp, High Tea Nootdorp, 1837 menukaart, Lunch Pijnacker, Pijnacker Café
Recensies
Overzichtelijk bos met wandelpaden, fietspaden en ruiterpaden. Honden mogen voor een groot gedeelte los lopen in het Balijbos en kunnen ook lekker baden in het meer.
Super leuke plek om te lopen met de hond. Mag in een groot gedeelte los lopen.
Bomen hoog, paddestoelen laag, de herfst heeft zijn intrede gedaan. Heerlijk wandelend of fietsend de mooie natuur aanschouwen.
Mooi bos! Je kunt hier gezellig ronddwalen, wandelen en tot rust komen.
Weinig dieren maar toch mijn kinderen vonden super leuk.
Heel fijn bos alleen jammer dat de paden veranderd zijn met grind/steentjes als bovenlaag. Het is een overzichtelijk bos met veel rechte paden en veel vaste bezoekers. Niet heel erg veel spannende paden, maar altijd de moeite waard!
Hier heb ik al veel YouTube video’s opgenomen, omdat het een fotogenieke locatie is. Van vogels tot landschappen en unieke plekjes om te gaan zitten!
Mooi veelzijdig bos, voor wandelaars, paardrijders, renners, skeeleren ..
Voor een paar uur fun met de kinderen is dit absoluut een aanrader. Hutten bouwen en een survival pad die ze volledig zelf kunnen doen. Helemaal top
Mooi groot natuurgebied tussen Nootdorp/ Den Haag en Zoetermeer waar het goed wandelen en fietsen is. Ook kinderboerderij aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid