facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bakfiets Gym

De Bakfiets Gym

Info

Buiten sportschool



"OUTWORK doorbreekt je oude gewoontes door samen hard te werken, zodat jij een betere versie van jezelf kunt worden."
Adres:
Telefoonnummer: 0627430413
Stad: The Hague


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sabra's bootcamp Sabra's bootcamp 195 meter Sabra's bootcamp - Groepslessen - Kleine groepslessen - Privé-lessen - Workshops ...
Buitensport Leidschenveen Buitensport Leidschenveen 8 km Openbare speeltuin voor (jong / vanaf 14jaar) volwassenen, parkeren kan op straat en ...
Recensies
In ben bij bakfietsgym begonnen met als doel fitter te worden. Daarnaast ben ik ook direct gestart met de 8 weekse challenge icm de gym. De gym is voor mij de ideale start van de dag, een uur sporten met gelijkgestemden, in een uur worden veel spiergroepen onder handen genomen. De instructeurs zijn kundig en superenthousiast en passen dagelijks de trainingsoefeningen aan waardoor het niet saai wordt. De challenge heeft voor mij heel goed geholpen om kilo’s af te vallen, ideale combi met de gym. Challenge is mij goed bevallen, je krijgt elke week nieuwe schema’s, tips etc. Je past eetpatronen aan en krijgt heel veel tips hoe je dagelijkse levenswijze aan te passen. Op enkele punten voor mij wel iets te zweverig. Ik heb mijn eetpatronen na de 8 weken voor goed aangepast en voel me er goed bij.
Ik train inmiddels al twee jaar met heel veel plezier bij de trainers van outwork. Het is me nooit eerder gelukt om trainen een vaste plek te geven in mijn volle agenda en nu dus wel. Daar ben ik super blij mee. Ik voel me fysiek duidelijk sterker en fitter en het geeft me de broodnodige momenten om “uit mijn hoofd” te komen. En hoe outwork dat doet? Drie dingen: op nummer 1 de persoonlijke aandacht. De trainers kennen je en weten je te motiveren op een manier die bij je past. Op de 2e plaats voegt het buiten trainen voor mij echt wat toe, ik krijg daar veel meer energie van dan van binnen sporten. En tenslotte is de groep mede-sporters een enorm fijne groep mensen waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik kan het echt iedereen aanraden. Juist als je twijfelt deed ik ook voor ik begon: gewoon proberen, wie weet lukt het jou ook om training een vast onderdeel te maken van jou routine en je daardoor fitter te voelen.
Sinds een jaar werk ik met de personal trainers van Outwork. En de resultaten fysiek en mentaal zijn enorm! Door ziekte verloor ik mijn balans, evenwicht en motoriek hier is extra aandacht voor en ik ga vooruit letterlijk na iedere training. Sporten in de buitenlucht op het strand van Scheveningen door weer en wind maakt mij weerbaar, sterk en zorgt voor een betere weerstand. Ik raad het iedereen aan!
Super positieve ervaring met OUTWORK. Zelf wilde ik graag werken aan mijn conditie en mijn bovenarmen mochten ook wat minder vol. Al gauw kwam ik erachter dat OUTWORK wel meer is dan een beetje in shape komen... De trainingen op het strand de groepslessen vind ik erg fijn. Hierdoor ben ik vaker per week op het strand en went mijn lichaam voor mijn gevoel beter aan de 'Nederlandse weeromstandigheden'. Ookal is het een groepsles, hier wordt er met aandacht en een professioneel oog naar je houding/oefeningen gekeken en deze worden verbeterd waar nodig. Ook de personal trainingen hebben een positief effect op mij. Hier wordt echt gefocust op de techniek van de oefeningen, waardoor elke oefening ook echt nuttig is en waarbij je progressie boekt. Naast de trainingen word je ook gecoacht en worden er handvaten gegeven voor een bepaalde lifestyle. Deze lifestyle zorgt er bij mij voor dat ik in het dagelijks leven meer rust heb, beter op mijn voeding let en gefocust op mijn doelen af ga. Kortom: wil je het uiterste uit je dag halen, elke dag opnieuw en metaal en fysiek in balans zijn/blijven ? Dan raad ik je OUTWORK aan!
Ik sport nu bijna twee jaar bij de trainers van OUTWORK. Het buiten trainen, in combinatie met de persoonlijke aandacht van de trainers maakt het trainen bij OUTWORK echt anders dan bij een reguliere sportschool. De groepen zijn kleinschalig en de trainers kennen je bij naam. Ook zijn de trainingen altijd afwisselend en vernieuwend, wat voor mij maakt dat het trainen niet als een verplichting gaat voelen. Het is voor ieders niveau en de sfeer is goed. Na een uurtje trainen aan het strand ga ik altijd opgewekt naar huis. Kan het iedereen aanraden!
OUTWORK is ontspannen, buiten zijn en tegelijkertijd actief bezig zijn. En buiten trainen aan het strand is natuurlijk extra leuk!
Paar fijne trainers en leuke mensen die er komen trainen. Maar opgelegde startweken en hoge prijzen met verplicht coach gesprek hebben het leuke overschaduwd. Besloten elders te trainen.
Heerlijk buiten sporten onder professionele begeleiding in een kleine groep op één van de leukste plekjes van Den Haag. Ik ben bij De Bakfiets Gym begonnen met het programma Out of Your Comfort zone, sporten icm voedingsbegeleiding. Hierdoor ben ik op een leuke, verantwoorde manier een mooi aantal kilo's kwijtgeraakt. Nu regulier aan het trainen, maar ik ben nog altijd geënthousiasmeerd en gemotiveerd om een gezondere en gezellige leefstijl te hanteren. Thanks Team Bakfiets!
Als je effectief wilt trainen onder professionele begeleiding en lekker buiten wilt zijn, dan ben je bij de heren van de Bakfiets Gym aan het juiste adres! Ik train nu een jaar met Guido: mijn houding en mobiliteit zijn verbeterd en ik ben een stuk sterker geworden. Het is ook nog eens heel leuk trainen: geen training is hetzelfde. Guido en Jamel weten waar ze het over hebben, geven duidelijke aanwijzingen, zijn zeer geduldig en staan paraat met allerhanden tips voor een gezond lichaam. Ik heb jaren in een sportschool getraind, maar qua effectiviteit en plezier haalt dat het niet bij de Bakfiets Gym!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid