facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Babbel

De Babbel

Info

Café-Restaurant, Bar-Dancing 'De Babbel'

Geschiedenis

Een lekkere lunch, gewoon een kop koffie, een heerlijk diner óf een gezellige avond uit doe je in Café-Restaurant, Bar-Dancing 'De Babbel'.

Kijk voor uitgebreide informatie ook op onze website: www.babbelapeldoorn.nl



"ALTIJD GEZELLIGHEID…Dat is ons motto! Bij ons bent u altijd welkom of het nou gaat om een lunch, brunch, high tea, diner, borrel, uitgaan of gewoon een gezellige “babbel”. De Babbel is al ruim 10 jaar een begrip in Apeldoorn en is gelegen in het hart van het Apeldoornse uitgaansplein: het Caterplein. De Babbel heeft een uitstraling van een Engelse pub gecombineerd met de Franse ambiance van Moulin Rouge. Er zijn talloze fijne hoekjes en tafeltjes, twee lange barren en een verhoging met uitkijkjes. Absoluut één van de mooiste zaken van Gelderland! Dit samen met onze lage prijzen, maakt dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot een begrip in de hele omgeving! Wij heten u een warm welkom bij ons in restaurant ‘De Babbel’!"
Adres: Hoofdstraat 190 , Apeldoorn 7311 BD, NL
Telefoonnummer: 055 576 1384
ln.nroodlepalebbab@ofni
Stad: Apeldoorn
Route: Hoofdstraat 190
Postcode: 7311 BD



op zoek naar gerelateerd: de babbel zoutelande, babbel lunch, de babbel oldebroek, pardoes apeldoorn, de babbel uitgaan, stadscafe apeldoorn, menukaart eetcafe de babbel zoutelande, restaurant apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Baffon Le Baffon 28 meter Geweldig leuk restaurant met prima, attente en vriendelijke bediening. Spelen heel go...
Twenty2 Twenty2 217 meter Een leuk restaurant in het centrum van de stad. Het ontvangst is vriendelijk. Je kan ...
Bogart's Bogart's 351 meter
Spicebrush De Proeverij Spicebrush De Proeverij 379 meter Leuk concept met gerechtjes die bij elkaar passen. Kleurig en smaakvol.
Sizzles Sizzles 739 meter We hebben heerlijk op het terras geluncht 4 gangen menu. Op verzoek kon het menu prob...
De Beren De Beren 1 km Eigentijdse, gezellige inrichting industriële inslag aardig en kundig personeel. Kwal...
De Boschvijver De Boschvijver 2 km Ongelooflijk chaotisch totaal geen structuur het duurt simpelweg meer als 30 minuten ...
Recensies
Lekker gegeten, niet duur, snelle service. Leuke plek. Parkeren: Betaald parkeren bij koningskind tegenover, op de grote markt of bij Orpheus. Fiets in de bewaakte fietsenstalling.
Uitsmijter besteld en gevraagd of de dooiers heel mochten blijven.. van de drie waren er drie kapot. Zelden zo'n droge hap gehad. Update: Dit was blijkbaar een misverstand. Kan gebeuren.
Weekendje weg, zag er leuk uit op de site. Hier was ook alles meegezegd. Vlees was droog, patat veel te zout. Bediening zag erg zeer ongeïnteresseerd uit, en deed ook niet de moeite. Echter was er 1 die de wel begreep hoe de bediening werkt, helaas pas getroffen bij het afrekenen.
Genoten van lekker eten plus vriendelijke bediening!
Mooie inrichting in rood en goud kleuren. Maar ik was er voor de Central Heat jazz big band. Die was geweldig, maar liefst 13 blazers en een leuke zangeres. Top, genoten.
Het eten is echt heel goed, met name het 12 uurtje is favoriet. De reden dat ik drie sterren geef zit hem in de service. Bij aankomst was er niemand te zien en bij het opnemen van de drankjes werd er niet gevraagd of we ook wilden lunchen. Meerdere gasten liepen zelf naar voren om hiernaar te vragen. Bij het ophalen van de lege glazen werd er niet geïnformeerd of we nog een drankje wilden. Kortom, het eten is prima maar qua klantgerichtheid valt er nog wel wat te winnen.
We hadden niet veel tijd om te eten en na het vooruitbellen werd er verzekerd dat dit geen probleem was als we alleen een burger of schnitzel wouden. We werden opgewacht, ons bestelling werd gelijk genomen en we hebben een heerlijke kip- en classic beef burger gegeten. Top! Goede service en prima prijs en kwaliteit. Een aanrader op een gezellig avondje uit.
Geweldige lunch, echt het 12 uurtje is een volwaardige maaltijd. Lekker op het terras en binnen zie je pas dat het meer is dan een "eettentje". Vriendeljjke mensen in de bediening en heel flexibel qua tafels als de groep groter is dan een gemiddeld gezin.
Het is een leuke gezellige plek. Gewoon op een doordeweekse avond genieten van het mooie weer met een hapje en een glaasje erbij. Geen gedoe, maar lekker relaxedEten: 3/5
Het duurde érg lang voordat we geholpen werden. Ze zijn wel 10 x pal voor onze tafel langs gelopen "zonder ons te zien". We moesten vragen om wat te kunnen bestellen. Niet klantvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid