facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Baard van Warnsveld

De Baard van Warnsveld

Info

Old school barbershop reliving the early 1900's hairstyles and barber experiences.

Geschiedenis

Oldskool barbershop where you can relive the 1930's barber experience.



"Knippen & scheeren, louter voor heeren.Voor een echte old school barber ervaring. Stap in de tijdscapsule die De Baard van Warnsveld heet. Zo ging het vroeger: Aandacht, service en perfectie."
Adres: Rijksstraatweg 94, Warnsveld
Telefoonnummer: 310629119325
Stad: Warnsveld
Route: Rijksstraatweg 94


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aljan Talens Haarmode Aljan Talens Haarmode 280 meter Prima kapper! Online kun afspraak maken en doorgeven door wie je geknipt wilt worde...
Recensies
Mannen die verstand hebben van wat ze doen. Gezellige sfeer, goed advies en resultaat.
Een meer dan uitstekende kapper/barbier. René verstaat zijn vak bijzonder goed. -update 2023: Inmiddels staat ook Martijn hier in de zaak. Zeer bekwaam en een fijne kerel. Uitstekende toevoeging. Wil je echt 'ouderwets' vakmanschap voor haren, baard en snor, dan moet je bij deze mannen zijn. En het is er beregezellig ;
Prima barbier, goede tips voor een strakke baard
Voor het eerst bij de Baard van Warnsveld mijn haar laten doen. Zeer tevreden met het resultaat. Het biertje bij binnenkomst is een zeer fijne bijkomstigheid.
Geknipt en geschoren in een vintage omgeving!
Hier deze week voor het eerst geweest, behandeling baard scheren. Vriendelijke barbier. Helaas niet traditioneel. Geen voorbehandeling zoals ik gewend ben reinigen, warme doek, inzepen, scheren, koude doek, aftershave maar alleen wat olie, resultaat geirriteerde huid. Ook niet mooi glad eindresultaat. Thuis nog eens geschoren met scheermesje.
Vanochtend voor de eerste keer bij De Baard geweest, beste kapsel dat ik ooit heb gehad en naar mijn mening de beste barbier van Zutphen/Warnsveld. Combinatie tussen de Mooie zaak en professionele barbier René die passie voor zijn ambacht heeft met als uitkomst een goed verzorgde baard en kapsel. Aanrader!
Rene is echt een vakman die vol passie zijn kunst staat te beoefenen. Goed advies waarin hij mee denkt in mijn wensen. Daarnaast heeft hij exact het juiste product aanbevolen. Zijn knipwerk is zo goed dat ik op dag 2 alleen een kam nodig had om mijn haar in model te krijgen. Echt een aanrader.
René zorgt ervoor dat je baard in no time weer helemaal in shape is. De sfeer in de salon vind ik super gezellig. Het heeft een vintage uitstraling en René draait altijd gezellig een plaatje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid