facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Aziatische Zwaan

Adres: Herendijk 37, Beek en Donk
Telefoonnummer: +31492461717
Stad: Beek en Donk
Route: Herendijk 37op zoek naar gerelateerd: De Zwaan Beek en Donk te koop, Herendijk 37, Beek en Donk, Chinees Beek en Donk, Chinees Laarbeek
Recensies
Van alles besteld, het was lekker, vers en goed op temperatuur. We komen hier regelmatig!
Eten is goed. Maar al meerdere keren te laat geleverd. Vanavond toppunt. Anderhalf uur na de besteltijd nog niks.
Sushis zijn super lekker!
Ik heb hier sushi gehaald... Nou geen standaard sushi maar super de lux! Aanrader voor iedereen! Foto toegevoegd, die krokante laag echt heel lekker! En de amuse groene versie... Heel bijzondere smaak! Ik kom zeker terug!
Heerlijk eten
Bestelling op tijd klaar. Zag er prima uit. Supervers. Heerlijk gegeten.
Waardeloos! 16:50 besteld voor 18:30 echter nog niets klaar. Dit is de 3de keer dat de wacht tijd voor mij meer dan 60min is, en de laatste keer dat ik hier besteld heb.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Aziatische Zwaan.

Beek en donk wegrestaurants

openingstijden, locatie, vervoer. Herendijk 37 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Aziatische Zwaan adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Aziatische Zwaan. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Aziatische Zwaan delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid