facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Avonturij - Speelpaviljoen

De Avonturij - Speelpaviljoen

Info

De Avonturij is een Indoor Speelpaviljoen

Adres: Wite Burch 7, 8574 VC Bakhuizen
Telefoonnummer: 0514581382
Stad: Bakhuizen
Route: Wite Burch 7
Postcode: 8574 VC



op zoek naar gerelateerd: Indoor speeltuin Appelscha, Speelparadijs Drachten, Binnenspeeltuin Sneek, Speelhal in de buurt, Goedkope speelparadijs, Speeltuin Drachten, Speeltuin Heerenveen, Speelpark Leeuwarden
Recensies
Vriendelijk en gastvrij, goede service. Mogelijkheid tot bestellen va verse broodjes, restaurant/snackbar, prima. Park ziet er verzorgd en netjes uit. Is rustig park in een prachtige omgeving, Ik zat in chalet Emma 4 persoons, zag er keurig en netjes uit, ruime plaats om heerlijk buiten te verblijven, auto bij de accommodatie.. Ik zou er niet met kinderen naar toe gaan, zijn niet veel speelmogelijkheden en geen zwembad. Maar fietsen in de omgeving is prachtig en ook geschikt om vanaf het park mooie wandelingen te maken. Fietsverhuur op het park aanwezig. Kortom een leuk park om even helemaal tot rust te komen.
Prachtig voor kinderen tot ongeveer 12 jaar
Een prachtige locatie voor jonge kinderen,. Voor het verjaardagsfeest van onze dochter moesten we wel eerst een afspraak maken. Het was een groot succes, de kinderen hebben het enorm genoten en de beide moeders even zo. Het is aan te bevelen.
Schitterend en gezellig, en heel handig met het kindersanitair vlak bij. We hopen maar dat de corona maatregelen dit jaar wat versoepeld worden en we de avonturij in de komende zomer weer gebruiken mogen.
Teleurstellend. Op google en op de website staat dat het geopend is. Na 3 kwartier rijden kwamen we op een verlaten camping, geen receptie, geen restaurant open. Een kille bedoening. Geen aanrader!
Een stofzuiger had wel eens door de speelbal hen gemogen overal liggen bulten stof
In 2019 veel plezier gehad met de kinderen. Helaas met de corona maatregels niet mogelijk geweest in 2020.
Gesloten. Teleurstellend.
Vertaald door Google De perfecte plek om te spelen als het weer wat minder is. Origineel Der perfekte Ort zum Spielen, wenn das Wetter einmal nicht so schön ist.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid