facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Auw Drukkerie

De Auw Drukkerie
Adres: Rijksweg 69A, 6271 AC Gulpen
Telefoonnummer: 0610902183
Stad: Gulpen
Route: Rijksweg 69A
Postcode: 6271 AC


Recensies
Voor het eerst hier geweest. Van buiten ziet de locatie er al stijlvol uit en van binnen mooi landelijk ingericht, duidelijk aandacht aan besteed! En ondanks dat we wat later op de ochtend waren was het toch nog mogelijk om een ontbijtje te bestellen. Dat was een heerlijke ervaring zoals je op de foto kunt zien. En dat voor nog geen 10 euro p.p., een prima prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!
Vanmorgen hebben we hier heerlijk ontbeten. Lekkere verse ontbijtjes en boeren boterhammen. De koffie was erg goed, gelukkig ook lactosevrije opties. Vriendelijke en attente bediening.
Gezellig plekje om te zitten, maar bediening houdt niet over. Willen blijkbaar niks aan je ‘verkopen’. Broodjes zijn lekker maar wel aan de prijzige kant voor wat je krijgt. Duurt lang voordat je wat krijgt en bestek was voor de helft smerig. Als kans er is zal ik aan de rechterkant gaan zitten, daar is het gezelliger
Heerlijk rijkelijk belegde broodjes. Kleine zaak met leuke ambiance en een kleine keuken waar je echt nog ziet hoe je broodjes bereid worden. Zeker een aanrader! Vriendelijk en vrolijk personeel en snel geserveerd. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer vriendelijke bediening en heerlijke broodjes gegeten. We hadden een El Torro en een broodje Gulpenerheukske.
Tja, op de website staat dat je zondags vanaf 9 uur kan ontbijten, Dus na twee dagen bij de looier een heerlijk ontbijt te hebben gehad eens iets anders proberen. Helaas, bleek alleen voor afhalen te zijn. De donkere dame keek me nog net niet de zaak uit. Op mijn vraag of ik er dan ook koffie bij kon krijgen werd ja gezegd. Krijg ik gvd koffie zonder dekseltje hadden ze niet . Dus op mijn vraag of ze iets hadden om in auto mee te nemen kreeg een houdertje en weer de getergde blik van de donkere. Volgende keer weer de Looijer waar ontbijt heerlijk is maar vooral de mensen erg vriendelijk. Vreselijke tent
We hebben hier ter plekke geluncht. Je kunt er ook afhalen en iedereen die na ons binnenkwam om af te halen werd vóór ons geholpen. Het duurde super lang voordat onze bestelling werd opgenomen. Het eten was wel oké, maar de service echt slecht. De ruimte waar je kunt zitten is heel klein en er is geen nauwelijks stoffering, dus het is er heel gehorig.
Heerlijke broodjes en high tea! Top service met een lach!
Begon elke zondag maar zo! Wij verbleven als gasten op Hoeve Hommerich, en werden gewezen op de mogelijkheid om ontbijt te bestellen bij de Auw Drukkerie. Het ontbijt werd mooi op tijd bij ons bezorgd. Het was een heerlijke en goed verzorgde maaltijd, inclusief vers fruit en sap, en verschillende soorten warm! brood. Een perfecte start voor een zonnige dag in het Heuvelland. We komen graag ook snel een keer naar de Auw Drukkerie voor een hapje en een drankje.
Personeel kwam een beetje "t is dat t moet" over. Broodjes waren op zich niet slecht ik had de duurste op de kaart. opmaak zag er goed uit, maar de prijs kwaliteit verhouding is naar mijn mening scheef.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid