facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Arnhemse Kinderboekwinkel

De Arnhemse Kinderboekwinkel

Info

Lezen is leuk! De Arnhemse Kinderboekwinkel is dé kinderboekenspecialist van Gelderland.
Kijk ook eens op www.lezenisleuk.nl.

Geschiedenis

Welkom bij dé kinderboekenspecialist van Gelderland!
In De Arnhemse Kinderboekwinkel vind je meer dan 8000 verschillende kinderboeken en jeugdromans. Het gaat van stoffen boekjes voor de allerkleinsten tot literatuur voor 15-plussers en alles daar tussenin: prentenboeken, sprookjesboeken, boeken met versjes en liedjes, poëzie, eerste leesboekjes, jeugdboeken van de bekende schrijvers, maar ook van heel veel schrijvers die je nog niet kent.

Er is een grote informatieve afdeling met boeken over geschiedenis, sport, natuur, andere landen, heelal, met kookboeken, knutselboeken, encyclopedieën en nog veel meer.

Je kunt op je gemak rondsnuffelen, overal langs de kasten zijn banken gemaakt. Je mag overal aankomen en je hoeft niet op te ruimen.

De winkel ligt in het centrum van Arnhem.

Adres: Weverstraat 26, 6811 EM Arnhem
Telefoonnummer: 026-4451277
Stad: Arnhem
Route: Weverstraat 26
Postcode: 6811 EM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kinderboekenwinkel, Ilse Bloemen Arnhem, Antiquariaat Arnhem, 2e hands boeken Arnhem, De Noorman Arnhem, Boekenwinkel Arnhem vacatures, Informatieve boeken bovenbouw, Manga winkel Arnhem
Recensies
Vandaag deze leuk winkel bezocht! Erg aantrekkelijke winkel! Niet alleen de standaardboeken maar ook niet voor de hand liggende boeken te koop. Daarnaast veel spellen en accessoires te koop. Bediening is erg vriendelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug!
Voor kinderboeken en spelletjes moet je hier zijn. Een waar walhalla voor kinderen, hun ouders en oma's en opa's om een passend boek te vinden. Of het nu gaat om prent-, peuter- tot jong volwassene boeken je vind ze daar.
Echt een heel fijne winkel. Professioneel, gezellig en met veel kennis van zaken. Ik krijg altijd goede tips, ook aanraders van boeken die minder bekend zijn en goed blijken te passen bij wat ik zocht. Medewerkers hebben zelf veel boeken gelezen. Ze verkopen ook spelletjes, doeboeken en cadeautjes. Altijd mooi ingepakt, dus een feestje om n boek hier te kopen. Ook een afdeling voor jong volwassenen.
Wat een heerlijke winkel! De geur van nieuwe boeken vind ik nostalgisch, echt fijn. Mijn dochter keek haar ogen uit en zei dat ze hier vaker wil komen De mevrouw die ons hielp was zeer vriendelijk en attent. Tuurlijk komen we terug!
Een hele mooie, knusse kinderboekenwinkel met voor alle leeftijden wat. Mijn jongens gaan hier graag naar toe. Vooral de extra activiteiten die georganiseerd worden bv. met de Kinderboekenweek zijn echt een aanrader.
Zo,n ontzettend leuk winkeltje met boeken voor kinderen van allerlei leeftijden. Sfeervol en behulpzaam! Gelukkig bestaan zaakjes zoals deze nog, ik kom er zeker terug
Wat een leuke boeken winkel, ze laten je lekker rond kijken en de kinderen hebben allemaal een leuk boek uitgezocht. De moeite waard voor een leuk cadeau! Ga zo door bedankt voor de leuke ervaring!
Hele vriendelijke medewerkster die ons erg goed advies gaf voor een boek voor een bijna 7jarige. Bedankt
Leuk winkeltje , gezellig ingericht
Altijd héél veel keus, de nieuwste boeken en spelletjes en supergoed advies. Je gaat er voor je plezier heen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Arnhemse Kinderboekwinkel.

Arnhem boekwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Weverstraat 26 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Arnhemse Kinderboekwinkel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Arnhemse Kinderboekwinkel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Arnhemse Kinderboekwinkel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WALTER WALTER 403 meter Beste boekwinkel ever! Ook voor goede gesprekken over boeken. WALTER's eigenaren wete...
ABC Libertas ABC Libertas 1 km Goede cappuccino take away. Zeer vriendelijke bediening en gezellige uitstraling.
Uitgeverij Loopvis Uitgeverij Loopvis 2 km Wat een heerlijke ruime winkel op loopafstand van het station. Lekker rond kunnen ne...
Bookstreetsmart Bookstreetsmart 3 km Everybody wants a good life, but not everybody reads..
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid