facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Arend Restaurant

De Arend Restaurant

Info

De Gouden Arend, Rhoon

Geschiedenis

Reastaurant De Arend is een sfeervol en gezellig restaurant in het mooie plaatsje Rhoon, niet ver van Rotterdam, waar u in ontspannen sfeer kunt genieten van een lekker bakkie koffie tot een uitgebreid diner. Zowel binnen als op het gezellige terras.

Adres: Dorpsdijk 248, 3161CJ Rhoon
Telefoonnummer: 0105015323
Stad: Rhoon
Route: Dorpsdijk 248
Postcode: 3161CJ



op zoek naar gerelateerd: Abel Rhoon, De Arend Rhoon, Café De Gouden Arend, De Arend Winssen, Afhaal restaurant Rhoon, Golfbaan Rhoon Restaurant, Lunch Poortugaal, Biggo Rhoon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Cooking Italians The Cooking Italians 867 meter Italiaanse kookworkshops
Hotel- brasserie- eetcafe Het Wapen van Rhoon Hotel- brasserie- eetcafe Het Wapen van Rhoo... 1 km Hier komen we niet meer, wat een afgang! We waren met een groep van 11 familieleden d...
Het Kasteel van Rhoon Het Kasteel van Rhoon 1 km Heerlijk gewandeld in de tuinen rond t kasteel maar ook er buiten. Schitterend.
Shell Shell 3 km
Recensies
Moesten meer dan een uur wachten op ons eten. Brood met smeersels was gezouten boter en een soort cocktailsaus? Biefstuk van de grill was veel te droog, salade bleek komkommer en appelmoes ? te zijn, sla werd niet meer geserveerd, “wordt toch altijd weggegooid”. Staat nog wel op de kaart.
Leuk restaurant met Hollandse bediening dus lekker met voeten op grond. Heerlijk eten en niets op aan te merken Een aanrader voor wie in de buurt is
Lekker eten genoeg en gezellige sfeerEten: 4/5
Dit is een zeer geliefde plek voor mij,gezellig om met oud colega's en biertje tedrinken en ook om lekker een van de vele keuzes uit het menu te nuttigen. Een echte aan rader.leuk personeel in deze zaak.
Goed vers eten ,vlees uitstekend, gezellig personeel echt top avond
Uitstekende bediening , veel aandacht voor de gerechten. Mooie opmaak op de borden . Heerlijke nagerechten. Soort van bruin café. Een aanrader en vriendelijk geprijsd.
Eenvoudig restaurant met eenvoudige maaltijden. De bediening is goed afgestemd en weet hoe het hoort.
Geweldig restaurant. Heerlijk kwaliteits eten voor een goede prijs. Zeer vriendelijk personeel. Heel leuk oud gebouw uit de 17e eeuw. Fris en gezellig interieur.
Leuke sfeer en goed eten voor een leuke prijs. Op de carpaccio zat iets te veel poespas naar mijn idee. Zo proef je de carpaccio amper. Vlees en vis verder prima en geen gepeperde rekening aan het einde. Moeilijk om een parkeerplekje te vinden met alle verboden in te rijden borden overal. Maar daar kunnen zij niks aan doen.
Gewoon lekker eten in een ongedwongen sfeer.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid