facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ambassade gelegenheidskleding

De Ambassade gelegenheidskleding

Info

De Ambassade gelegenheidskleding is in het Gooi begonnen als Bruids Ambassade en was 15 jaar de trouwmodespjecialist in de regio.
Wij hebben nu de stap gemaakt naar de avondkleding en zijn ook begonnen met verhuur van galakleding voor heren.

Onze taak

Een trouwmode winkel die meer bied dan trouwmode alleen. Wij staan voor een goede service, betaalbaarheid voor iedereen en kwaliteit van zowel onze kleding als service.

Producten

Gala jurken, cocktailjurken, smokings,jacquets bijzondere bruidsjurken en alle accessoires zoals, strikjes,clutches, sieraden, schoenen etc.



"Verkoop van avondjurken, cocktailjurken, smokings, jacquet en rokkostuum en verhuur van smokings, jacquet en rokkostuum"
Adres: Havenstraat 33, 1404 EL Bussum
Telefoonnummer: 035-5337239
ln.fovedassabma@euqinom
Stad: Bussum
Route: Havenstraat 33
Postcode: 1404 EL



op zoek naar gerelateerd: avondkleding, trouwpak man blauw, bijzondere trouwpakken, bruidspak heren, trouwpakken heren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2dehands-kleding-bussum 2dehands-kleding-bussum 152 meter Bij ons kunt heel goedkoop shoppen. Ook Merkkleding! Alle maten, zowel voor vrouwen a...
BY LIZ BY LIZ 168 meter Heel fijne winkel met fantastische eigenaresse. Leuke betaalbare én bijzondere kledin...
Broektiek Bussum Broektiek Bussum 194 meter Wij komen nu al enige jaren in deze winkel. En iedere keer word je TOP geholpen. Ook ...
Pulls Bussum Pulls Bussum 225 meter Vandaag geweldig geholpen door Magda. 1e kennismaking met de prachtige collectie en s...
Shoeby Bussum Shoeby Bussum 296 meter Vanwege een knieoperatie kon ik helaas niet naar de winkel komen. Dus werd het artike...
Secret Closet Secret Closet 348 meter Mooie tweedehands design- en merkkleding & accessoires in het Gooi
FEEL GOOD eco store FEEL GOOD eco store 981 meter "Sustainable design to make you smile" Webshop in stijlvolle duurzame mode- en woona...
Kisses Kisses 986 meter Kisses are awesome. Spread the love
Recensies
Mooie bruidsjurken en een ruim assortiment aan onderrokken, sierraden, schoenen etc. Leuke zaak, waarbij je in de kelder rustig kunt passen, zodat je niet veel merkt als de zaak druk is.
Goede service en mooie kleding en accessoires. Echt een aanrader voor wie er feestelijk uit wilt zien.
Super goed geholpen door Erwin bij het samenstellen van mijn trouwpak. We werden zeer warm ontvangen met een kopje koffie en lekkernijen. Het was heel prettig dat ik al mijn ideëen en wensen met hem kon bespreken, en dat Erwin dit vervolgens op basis van zijn kennis en ervaring kon vertalen naar gerichte adviezen voor de juiste stoffen en stijl. Het voelde als een gezamenlijke zoektocht naar het perfecte unieke pak, en die is zeker geslaagd! Erwin heeft het helemaal begrepen, en is een gepassioneerde ondernemer. Ik raad elke toekomstige bruidegom aan om hier zijn trouwpak samen te stellen.
Ik raad het niemand aan om hier wat te kopen. De service was bijzonder slecht en bovendien zagen de jurken er goedkoop uit. Toen we de exclusieve jurken wilde bekijken mocht dit niet omdat we het zogenaamd “niet konden betalen”. Ik kom hier nooit meer terug en koop mijn jurken voortaan bij wel professionele winkel.
Hele slechte service door een verkoopster daar. Je voelt je niet welkom en ze doen alsof je niet geld hebt om de ‘exclusieve’ jurken te kopen/betalen. Zijn maar weggaan omdat het zo niet fijn voelde daar. Niet eens op de pc Hooftstraat waar echt de dure en exclusieve merken staan word je zo belachelijk behandeld. Komen nooit meer terug en ik raad het niemand aan om hier iets te kopen!
Keurig bedrijf met goede uitleg, Kopje koffie erbij en een mooie smoking uitgezocht voor een chique bijeenkomst. Aanrader dit bedrijf! Als je je hier ontevreden gaat voelen moet je in de spiegel gaan kijken : Bedankt!
Hele slechte service, goedkope stof jurken, ik zou alle andere winkels aanraden behalve deze
Een schitterende winkel met zeer ervaren personeel, die weten waar ze over praten. Een mooie collectie van uitstekende kwaliteit, en goede service bij het eventueel op maat maken van de kleding. Als je je kleding haalt bij de Ambassade kun je je op elk feest vertonen.
Ik heb inmiddels meerdere ervaringen bij deze prachtige winkel. Of het nu gaat om een leuk sieraad als kadootje, of leuke gelegenheidskleding voor jezelf. De keus is enorm, maar heerlijk overzichtelijk. Je kunt hier terecht met ieder budget en voor eerlijk advies. Zowel de winkel als het personeel stralen een warm welkom uit.
Nadat wij bij een andere bruidszaak niets passends konden vinden, besloten wij om spontaan te bellen naar deze zaak in Bussum om te vragen of we hier dezelfde middag nog langs mochten komen. Dat was gelukkig mogelijk. Vervolgens kwamen wij bij deze bruidszaak binnen en terwijl het personeel zelf nog niet heel lang in de zaak was, werden wij wel al heel snel welkom geheten en op ons gemak gesteld. Wij mochten gebruik maken van het toilet en vervolgens werd ons iets te drinken aangeboden. De eigenaresse van deze bruidsmodezaak vroeg of ik met haar wilde meelopen om jurken uit te zoeken die mij eventueel wel goed zouden kunnen staan. Wat ik positief vond aan de service hier was dat er met respect met mij werd omgegaan en dat ik op mijn gemak werd gesteld. Ook gaf de verkoopster pas haar mening nadat ikzelf had gezegd wat ik van de jurk vond. Ze lette heel goed op mijn uitstraling en op wat wel en niet bij mij paste. Toen ik na een tijd de jurk had gevonden waar ik echt een bruidsgevoel bij kreeg en dat aangaf, vroeg zij: “Wil je een bubbel?” Samen hebben wij getoast en vervolgens heb ik bruidsschoenen + accesoires uitgezocht. Ook hierbij werd ik vriendelijk geholpen en als ik iets niet mooi vond, werd mij ook niet iets opgedrongen. De sfeer was erg goed, we hebben veel gelachen en ik verliet de winkel met een brede glimlach op mijn gezicht en een geweldige trouwjurk in mijn handen. Bruids ambassade Bussum is zeer zeker een aanrader! Hartelijk dank voor deze mooie bruidservaring :D
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid