facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Akkerranden

De Akkerranden

Info

Direct naast de kern van Oudenhoorn komt de nieuwe buurt De Akkerranden. Een eigentijdse woonlocatie met veel groen, water en ruimte. In totaal komen er circa 200 koopwoningen

Geschiedenis

Direct naast de kern van Oudenhoorn komt de nieuwe buurt De Akkerranden. Een eigentijdse woonlocatie met veel groen, water en ruimte. In totaal komen er circa 200 koopwoningen, deels aan de singels gelegen. De woningen krijgen een rustieke, dorpse uitstraling die past bij de omgeving. Wat ontstaat is een herkenbaar en karakteristiek straatbeeld. In het plan komen diverse plantsoenen, pleintjes en een wandelroute; ontmoetingsplekken om de buren uit De Akkerranden en het oude dorp te ontmoeten.

De bebouwing wordt heel divers, met rijwoningen, vrijstaande woningen, patiowoningen, geschakelde woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Prijzen zullen uiteenlopen van zo'n € 180.000,- tot circa € 450.000,- v.o.n. voor de koopwoningen. Daarnaast zal een klein deel sociale huurwoningen worden gerealiseerd. Op één of twee locaties in het plan komen appartementengebouwen met maximaal drie woonlagen.

Adres: Molenweg, 3227AR Oudenhoorn
Telefoonnummer: 015 268 08 08
Stad: Oudenhoorn
Route: Molenweg
Postcode: 3227AR



op zoek naar gerelateerd: Bestemmingsplan Akkerranden Oudenhoorn, Oplevering Akkerranden fase 1, Funda akkerranden, Bestemmingsplan Oudenhoorn, Funda Oudenhoorn, Zeedijk 13a Oudenhoorn, Nieuwbouw Brielle, Korenbloem Oudenhoorn (funda)
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid