facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Admiraal

De Admiraal

Info

Hippe, trendy brasserie in Heerlen

Adres: Heerlerbaan 105-107, 6418 CB Heerlen
Telefoonnummer: 0455114163
Stad: Heerlen
Route: Heerlerbaan 105-107
Postcode: 6418 CB



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Heerlen centrum, Heerlerbaan 107, Restaurant Heerlen tapas, Smaak en Vermaak Heerlen, Restaurant De Admiraal, De Admiraal Harderwijk, Cafe De Admiraal amsterdam, Restaurant Heerlen maandag open
Recensies
Super take-away 3-gangendiner! Goed verzorgd! Voor herhaling vatbaar.
We hebben hier een lunch gebruikt via een social deal. De soep en het broodje waren erg lekker en waren mooi opgemaakt. Het personeel is vriendelijk en correct. Als weer eens in de buurt zijn komen we hier zeker terug!
Heerlijk schoon. Lekkere geur binnen & super vriendelijke medewerkers. Heerlijk eten en geweldige sfeer
Leuk concept van 2 gerechten . Lekker gegeten. Sate stokken waren echt stokken, erg veel vlees. Maar alles heel smakelijk en prettige omgeving.
Het 3 gangen shared dinner is een leuk concept, zo kun je van alles wat proeven. Porties zijn niet groot, maar na de 3 gangen heb je wel voldoende gegeten. Plankjes zijn mooi opgemaakt, eten was heerlijk en de bediening super vriendelijk. Wij komen zeker terug.
Ontvangst met koffie en vla bij de Admiraal ineen gezellige omgeving met vriendelijk personeel. Na de wandeling soep en friet saté, ook lekker.
Ik ben geen fan van de formule. Het concept van twee gerechten per gang kiezen leidt in hun geval tot erg summiere porties waarvoor je dan wel bijna het dubbele betaalt. Vast heel leuk voor het restaurant, maar ik was er wat minder van gecharmeerd.
Vriendelijke bediening, gezellige ambiance en lekker. De porties ver uit verhouding. Voorgerecht heel veel, hoofdgerecht en toetje weinig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid