facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Adelshoeve

De Adelshoeve

Info

Onze kwalitatief groeiende dagopvang, onder aan de afslag A2 Kerkdriel. De ideale locatie om uw weg snel te vervolgen in de spits.

We hebben nog plaatsen vrij!

Geschiedenis

Met trots mogen wij aankondigen dat wij vanaf 3 april starten wij met de honden dagopvang in Hedel.

We hebben nog plaatsen vrij!



"Wij zijn een winkel en webshop gespecialiseerd in natuurlijke hondensnacks en -voeding en bieden onze klanten advies op maat passend bij ras, leeftijd, energiebehoefte en/of dieet.Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment?We maken jou en je viervoeter graag blijIn onze dagopvang geven wij uw hond een onvergetelijke en vooral actieve dag! Naast onze jarenlange ervaring in onze opvang hebben we ons gespecialiseerd in voeding en snacks. Wij zien elke dag opnieuw het voordeel en het effect van goede en natuurlijke producten. Onze kennis willen we graag met u delen! Geniet van onze natuurlijke producten welke een gezonde aanvulling zijn op de natuurlijke behoefte van uw hond."
Adres: Drielseweg 44, 5321nc Hedel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0642719131
Stad: Hedel
Route: Drielseweg 44
Postcode: 5321nc


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30
Woensdag: 07:00 - 18:30
Donderdag: 07:00 - 18:30
Vrijdag: 07:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Hondenpension Rosmalen, Dagopvang honden, Hondenpension boerderij, Dagopvang honden Oss, Hondenpension Nederland, Dagopvang honden Zaltbommel, Hondenopvang Krimpenerwaard, Vakantieopvang hond Noord-Holland
Recensies
Super fijne plek voor onze lieve pup. Hij is gelijk na alle entingen gaan kennismaken en heeft het helemaal naar zijn zin! Ze letten echt goed op hem, zeker nu hij wat gezondheidsproblemen heeft. Heel fijn! En overigens heel goed voor socialisatie.
Ik breng mijn Beagle hier heel graag heen! Ze begint op de weg er naar toe al te springen en rent als een malle naar de deur als ze de Adelshoeve ziet. Als ze thuis komt ploft ze helemaal voldaan op de bank van een dagje lekker spelen! Pluspunten: - Mijn hond leert spelen en omgaan met kleine en grote honden en kan heel de dag lekker buiten rausen - Breng en ophaaltijden is de Adelshoeve heel flexibel in en dat is erg fijn - Betaalbare dagopvang - Hebben een winkel met goede kwaliteit eten en snacks en geven goed advies over welke voeding bij je hond past - Altijd goed contact en snelle communicatie via Whatsapp! - Ook heel leuk: Adelshoeve stuurt regelmatig leuke foto's of video's van mijn hond naar mij toe of post ze op hun Instagram! Naast een hele leuke opvang krijg je er ook een hele goede honden fotograaf bij :-
De Adelshoeve is een heel mooi bedrijf en blijft maar groeien. Als jouw hond hier komt is het 100% zeker da hij/zij het naar zijn zin heeft. ze hebben alle ruimte en kunnen lekker met elkaar spelen. ook is de service van de Adelshoeve heel goed. breng of haal je je hond iets eerder of later word er geen probleem van gemaakt. Het kleine winkeltje met brokken en lekkernijen is ook heel mooi en goed gevuld. De Adelshoeve is zeker een aanrader!
Zo zorgzaam en alert na operatie van Sunny langharige teckel. Als ik hem moet achterlaten, dan hier. Ga met gerust hart naar werk in de wetenschap dat hij het naar zijn zin heeft. Na vele jaren van thuis werken moet ik nu naar kantoor. Blij dat deze mogelijkheid bestaat!
Geweldige opvang van je hond. Boris gaat niet kwispelend maar zwiepende met zijn staart naar binnen en vindt het ophalen altijd te vroeg, omdat hij nog niet uitgespeeld is.
Super goede opvang. Heel flexibel. Fijne buitenruimte en top verzorgers! Mijn hond gaat hier met heel veel plezier heen! En direct aan de A2, heel handig.
Onze hond heeft het hier super naar d'r zin. Aardig personeel met veel verstand van zaken.
Leuk en gastvrij bedrijf. Ziet er netjes en schoon uit. Mijn hond komt moe en voldaan thuis van een middag bij de Adelshoeve.
Mijn hond vind het leuk bij de Dames
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid