facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De 7evende Hemel

De 7evende Hemel
"7evenden Hemel is een gastronomisch restaurant gelegen ten midden van de Korte Putstraat in ’s-Hertogenbosch waar wij sinds 2008 de trotse eigenaar van zijn. Voorzien van een keukenbrigade die gebruik maakt van authentieke producten in samenspel met de nieuwste kooktechnieken. Deze keukenbrigade, gekoppeld aan een enthousiaste en bedreven bediening, biedt alle facetten voor een heerlijke lunch, diner of borrel."
Adres: Sint Janstraat 60 , Hoeven 4741 AR, NL
Telefoonnummer: 0165 505 300
Stad: Hoeven
Route: Sint Janstraat 60
Postcode: 4741 AR


Recensies
Lekker eten en een goede bediening. Zeker een aanrader, we hebben de 4 gangen menu gekozen, we waren heel tevreden met de gerechten. Maar de dame die ons bediende maakte het een super ervaring. Heel attent en super behulpzaam. We komen zeker weer terug als we in de buurt zijn Kindvriendelijkheid: Ze hadden een kinderstoel voor onze dochter
Prima om te gaan eten, een restaurant is nog niet de plaats waar je een echte verkoper nodig hebt. Een steak tartaar wordt besteld en verkocht wordt er een kalfssteak tartaar, omdat de steak niet zou bestaan..... beide bestaan en staan op de kaart.... idd 5 euro duurder.... Het bord vissoep wordt 1/2 gevuld, rest van de soep gaat mee terug de keuken in... hoedan... Bij de opmerking als grap, je mag het laatste restje uit de fles ook wel in mijn glas gieten, komt het onvriendelijke opmerking ik ga toch jouw glas niet vol maken. Jammer kans gemist, voortaan meld ik mij ergens anders als gast.
Mijn verloofde en ik hebben hier het verrassing menu gekozen 4 gangen. Elk gerecht was heerlijk met speciale smaken! Daar houden wij van. De bediening mocht voor mij iets sneller zijn, maar ze waren enorm vriendelijk. Ons tafeltje wiebelde ook door de ongelijke vloer.
Vandaag lunch gegeten in dit restaurant. Leuke entaurage en vriendelijk personeel. We kregen de lunchkaart. Wij bestelde 2 salades en mijn partner geitenkaassalade op toast. We kregen 2 piepkleine salades á €17,-, kregen er ook geen brood bij. Mijn man kreeg 4 sneetjes toast ter grootte van 1 melbatoastje met een dotje geitenkaascrème erop €15,-. We dachten eerst dat het een amuse was, het bleek echter het lunchgerecht te zijn. Het was lachwekkend en triest tegelijk. De mensen aan het tafeltje naast ons maakte er al een opmerking en hielden hun hart vast voor hun bestelling oftewel besteling. Krimpflatie ten top, wij waren helaas niet in de 7e hemel.
Onaangename verrassingen. We hebben lekker gegeten met zijn viertjes. Maar de prijs sloeg alles. De "begleidende groenten" waren minimaal aanwezig. Patatjes los erbij besteld. Mijn vriend kreeg een half glas tempranillo voor de helft van de prijs omdat de fles leeg was. Toen hij daarna weer een glas bestelde was deze wijn op en raadde de gastvrouw een andere wijn aan ook een tempranillo, deze genomen. Bleek achteraf NEGEN euro voor een glas te zijn.... Mevrouw had in ieder geval even kunnen aangeven dat deze wijn per glas wel iets duurder is, dan hadden we zelf een keuze kunnen maken. Ook voor de karaf water werd twee euro vijftig in rekening gebracht. Wij voelden ons wel een beetje belazerd.
Laatst gezellig met een paar man gezeten en het goed naar onze zin gehad. We hadden als hoofd de lams koteletten, mooi vet vlees juist niet droog echt een aanrader. Wij komen zeker terug
Een gezellig restaurant in de bekende Korte Putstraat. Zowel buiten, op het verwarmde terras, als binnen is het leuk zitten! Wij kwamen er voor een glas wijn met nacho’s aanrader!, maar komen zeker nog eens terug voor een lunch of diner!
Het eten was heerlijk. Helaas een beetje een kater overgehouden aan de prijzen van de drankjes. Voor zowel een glas wijn als een flesje bruiswater werd 8 euro gevraagd.
We kwamen hier terug omdat het hier leuk en gezellig was maar nu.... Belachelijke prijzen. Op de kaart is de maximale prijs voor een voorgerecht 10 euro. Dagspecial is 2x zo duur. Wordt niet verteld. Dagspecial hoofdgerecht is 40 euro!!!! Daar zitten niet eens de patatjes bij. Die trouwens niet eens lekker waren. We voelen ons enorm afgezet en komen daar zeker niet meer. Tijdens het pinnen lichten de cijfers op, dus de ober kan gewoon mijn code zien, beetje bijzonder.
Totaal niet klantvriendelijk. Ik kon geen frietjes bij mijn drinken bestellen want “we zijn geen friettent”. Moest er een heel hoofdgerecht voor nemen als ik het per se wilde. Ik denk dat het een bakkerij is, want brood kon ik wel los krijgen. De sterren zijn voor de prosecco en het interieur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid