facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De 4 Kolommen

Adres: Helvoirtseweg 166, 5263 EJ Vught
Telefoonnummer: 073-6561207
Stad: Vught
Route: Helvoirtseweg 166
Postcode: 5263 EJ


Recensies
Wij zijn met ons gezin en met de familie al regelmatig hier gaan eten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, het eten smaakt goed en is ruim aanwezig. Het grote voordeel is dat je met kinderen meteen kan eten en niet eerst hoeft te wachten. De sfeer is rustig en gemoedelijk, en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Zelf zou ik wel graag wat meer variatie in het aanbod prettig vinden en misschien nasi als bijgerecht. Zeker een aanrader.
Een prima al-you-can-eat restaurant. Keuze tussen westerse en chinese gerechten. Aanbod is veel en gevarieerd. De gerechten aan het buffet worden in kleinere oplagen gemaakt, waardoor de gerechten niet urenlang staan te verpieteren maar telkens vers worden aangevuld. In het weekend is reserveren wel een must. Het zit vaak helemaal vol. De prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Afgelopen donderdag geweest. Er was een groep zeer vervelende mega uitgelaten popie jopie idioten daar die de sfeer van het gehele restaurant wisten te verzieken. Voordringen en elbogenwerk bij het buffet, boeren, gillen , krijsen, ontzettend hard als varkens op weg naar de slachtbank gillen en krijsen. verschillende gasten zochten andere plekken in het restaurant vanwege de ontzettende overlast. hierover personeel en ook eigenaresse aangesproken. de eigenaresse kwam bij ons aan tafel om hierover kort aan mening te geven, zelf was ze op 50 cm niet voor ons te verstaan, terwijl de groep irritantelingen zeker 15 meter verderop zaten, zegt genoeg over de geluidsoverlast. eigenaresse was niet bereid de groep op hun gedrag aan te spreken ' haar zaak was een openbare gelegenheid en deze groep mocht doen waar ze zin in hadden ' wij mochten opstappen als we last hadden van deze groep maar moeten wel we zaten net 5 minuten binnen volledig buffetgeld afrekenen. prima, we komen hier nooit meer terug, gaan we naar rosmalen vaste klanten ! , al 18 jaar...
Als je nou in Vught of omstreken verblijft kunnen wij je zeer zeker dit restaurant aanbevelen. Wij waren een weekendje in het van der Valk hotel, maar hebben hier 2 keer gegeten. Wat een heerlijkheid. Zowel aziatisch als nederlands eten in buffetvorm met een dessertbuffet. Voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten. Geen opdringerigheid voor wat betreft het drinken. De Gastvrouw was zeer vriendelijk en behulpzaam. TOP TENT!!!!!!! Volgende keer weer. Aart & Marjon
Een gezellig restaurant met ruime zitplaatsen. Echt opgekeken van de grote keuze uit de gerechten. Alleen al de voorgerechten, voor liefhebbers al een hele maaltijd. Indisch, Chinees, maar vooral ook Nederlands. Vlees, vis en vegetarische en ook nog specialiteiten waar kinderen dol op zijn. Wij gaan hier zeker vaker eten.
Chinees buffet, eenvoudig, smakelijk en niet duur. Wel ouderwets ingericht. En gasten die feest vieren kunnen naar hartelust het eten van de andere gasten verzieken met lawaai. Daar doet de gastvrouw verder niets aan. Ook niet als andere gasten massaal een andere tafel vragen vanwege de herrie. Volgende keer toch naar Rosmalen.
Nou er stond wokrestaurant , maar niks kon je er zelf wokken. Alles is kant en klaar maar de smaak lied tewensen over. Van de bakplaat was er wel maar ook daar Was het al klaar en lag het onder een warmtelamp. Voor ons was niet geslaagd.
We komen hier al jaren en nog steeds erg goed en lekker eten En zeer gastvrij De kwaliteit is in 1 woord GOED en het buffet is zeer uitgebreid Heerlijk
hij staat als wereldkeuken maar is toch meer een chinees met ook wat Europese gerechten. wij hebben hier heerlijk gegeten!
Ik vondt het eten lekker maar een senioren grootte is wel te klein voor een kind en een gewone is weer te groot. Dus dat is het enigste min puntje. Voorderest was het super!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid