facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DD Sport textieldrukkerij

DD Sport textieldrukkerij

Info

DD Sport is een textieldrukkerij. Wij leveren ook werkkleding, sportkleding, promokleding, speciale aanmaakkleding, promo gifts, spandoeken, vlaggen, reclameborden.

Adres: Industrieweg 76, 7903AK Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-341213
Stad: Hoogeveen
Route: Industrieweg 76
Postcode: 7903AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Harjan Dekker DD Sport
Recensies
Zeer onvriendelijk personeel, ik en mijn zoontje werden 30 minuten lang niet geholpen na verschillende personeel gevraagd te hebben. Allemaal een onvriendelijk en chagrijnig antwoord. Uiteindelijk weggelopen zonder product en een teleurgesteld jochie van 9.
Goede zaak. Mooie bedrukking. en snel klaar. Top
Fijne zaak, staan je altijd goed te hulp bij vragen en komen afspraken na. Ook zeer tevreden over de kwaliteit van de opdruk!
Is aan de rommelige kant, komt afspraken niet na of je moet een reminder sturen. Door alle reminders heeft het ongeveer vijf maanden geduurd voordat de gehele bestelling klaar was. De kwaliteit is wel oké plus de aanbevelingen zijn oprecht, vandaar het twee sterren krijgt in plaats van één.
Zeer slechte zaak Een rekening te laat betaald Ik een herinnering Begint mev. Te drijgen zal ik een deurwaarder Inschakelen.
Helpen met keuzes maken. Vriendelijk personeel. Duidelijke communicatie en een goede prijs.
Vaktoppers, snelle levertijd, goede meedenkers, scherp geprijsd, goede kwaliteit, zeker aan te bevelen!
Gezellig clubje. Je komt er niet meer weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid