facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dca Elektro

Dca Elektro

Info

Wij bieden nieuw, gebruikt en transport schade witgoed aan van A merken wij zijn gegarandeerd de goedkoopste in uw regio!

Geschiedenis

gebruikt
nieuw


Wij bieden het grootste assortiment aan tegen de laagste prijzen van Nederland! Gekeurd, gebruikt witgoed en nieuw witgoed met een krasje / deukje.

Erg voordelig witgoed
Dca Elektro is een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van goedkoop ,gekeurd tweedehands witgoed voor mensen met een smalle beurs. Ook voor studenten hebben wij leuke acties en kunnen een aantrekkelijk alternatief zijn. Dca Elektro heeft zich gespecialiseerd in het inkopen en aanbieden van voornamelijk tweedehands witgoed. Wij bieden dit aan tegen de laagste prijzen met een uitstekende garantie en service!




"wij zijn Allen op afspraak geopend !wilt u een afspraak maken of meer informatie kunt u mij bereiken 06-14 600400 ook ben ik bereikbaar via Whatsapp"
Adres: De veentjes31, 7001DL Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0614600400
Stad: Doetinchem
Route: De veentjes31
Postcode: 7001DL


Recensies
Half jaar geleden een 2dehands droger hier gekocht aangezien ons budget niet meer toe liet. Droger was keurig netjes en na intensief gebruik 2 wassen per dag doet die het nog als een nieuwe.
Afspraken niet nagekomen, verhaal als bijna nieuw blijkt 10 jaar oude droger te zijn,welk na een week al niet meer droogde.
Dukson is een prima vakman. Met verstand van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid