facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DC Strength Transforming Training

DC Strength Transforming Training

Info

Dimitri & Charmain Sittrop, eigenaar van Strength Transforming Training. Wij zetten ons in om sporters te voorzien van een langdurend en gezond sportleven.



"Met onze trainingen richten we ons op de basis: het trainen van alledaagse functies zoals zitten, staan, tillen en trekken. Veel sporters zijn – mede door social media platformen – het belang van functionele en gedegen trainingen uit het oog verloren en gaan voor snelle resultaten.Onze aanpak is gericht op het uitvoeren van bewegingen waar meerdere spiergroepen worden aangesproken en daardoor meer resultaat ontstaat. Wij willen met jou aan de slag om te zorgen voor een gezond en vitaal sportleven."
Adres: Trompstraat 41, 4335 HT Middelburg
Telefoonnummer: 31623661915
ln.retnecgnimrofsnarthtgnerts@ofni
Stad: Middelburg
Route: Trompstraat 41
Postcode: 4335 HT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapiezeeland Fysiotherapiezeeland 2 km Kort snelle analyse van klacht gekregen met plan van aanpak
Bootcamp Club Fitter Middelburg Bootcamp Club Fitter Middelburg 2 km Een fantastische manier om aan een sportievere versie van jezelf te werken. Ongedwong...
Recensies
Ik ben al een paar jaar aan het trainen met Charmaine en ben er zeer tevreden mee. Daarvoor was ik al enige tijd zelfstandig aan het trainen. Helaas zonder merkbare resultaten. Tijdens het intakegesprek wordt er uitvoerig besproken wat je wensen/verwachtingen zijn. Je gezondheid en eventuele lichamelijke klachten/beperkingen worden ook meegenomen in het trainingschema. Er wordt een persoonlijk trainingsschema voor je opgesteld, er wordt niet zomaar een schema van het internet geplukt. Hij weet precies welke oefeningen geschikt zijn voor mij. De oefeningen worden goed uitgelegd en voorgedaan. Eén van de belangrijkste voordelen van het trainen bij DC Strength Transforming Training is dat ze een eigen fitness studio hebben, met hoogwaardige fitness apparatuur. Je hoeft niet op je beurt te wachten, dus kan kan je de oefeningen achter elkaar uitvoeren. Ik kan DC Strength Transforming Training zeker aanraden.
Na mijn 2e zwangerschap had ik veel moeite om krachttraining weer op te pakken. Ik wilde graag weer fitter en sterker worden maar ik wist niet welke oefeningen en waar te beginnen. Dimitri heeft mij hierin heel goed begeleid en na 6 maanden heb ik mijn kracht grotendeels terug. Tussendoor heb ik meegedaan aan Mudmasters en Dimitri kon mijn oefeningen hier moeiteloos op aanpassen. Ik vond het heel fijn sporten: professioneel maar laagdrempelig, afwisselend want geen training was hetzelfde en ook is de locatie goed bereikbaar en uitgerust met degelijke en schone apparaten en materialen. Kortom, ik ben heel tevreden :
Na een jaar lang zelf aanmodderen in de gym heb ik besloten om naar een personal trainer te gaan, het is een beslissing waar ik geen seconde spijt van heb. Inmiddels train ik al meer dan 6 maanden bij Charmain en zijn manier van trainen vind ik prettig, de oefeningen worden voorgedaan en duidelijk uitgelegd. Naast het feit dat de trainingen uitstekend verzorgd zijn is het ook fijn dat de 2 broers een eigen ruimte hebben waar deze gegeven worden, dus je hebt geen last van de drukte, ruis en chaos die je kan verwachten in de grotere fitness scholen. Dus zoek je een personal trainer, dan zou ik Charmain en Dimitri zeker aanbevelen!
Ongeveer twee jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij Charmain. Ik wist dat ik aan een fitter lichaam wilde werken maar was het ‘dwalen’ in de sportschool, met eigen bedachte routines, beu. Mijn wens was om gericht aan de slag te gaan met mijn doelen waaronder afvallen en sterker worden. Tijdens het trainen met Charmain heb ik geleerd dat ‘fit worden’ echt een levensstijl is. Het gaat gepaard met voeding, werk-prive balans en je mentale welzijn. Momenteel ben ik op een zowel fysiek als mentaal punt waarvan ik nooit had gedacht het te zullen zijn. Ik train 1x in de week met Charmain en train 2x in de week zelfstandig met een schema van DC, gericht op mijn doelen. Ik ben sterker dan ooit en heb gewichten vast waar ik eerder voor weg zou lopen. Door dit langzaam op te bouwen heb ik geleerd dat mijn lichaam meer aan kan dan dat ik denk en is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Charmain is een mensgerichte trainer met oog voor de fysieke en mentale gezondheid. Hij geeft je ruimte om te groeien, motiveert, stimuleert, luistert, stuurt bij, geeft vertrouwen en daagt je uit. Falen bestaat tijdens de training niet, leren wel.
Ik heb in totaal bijna een jaar bij Dimitri getraind en ben heel blij dat ik ermee ben begonnen! Ik had toen ik begon rugklachten en ik merkte na een korte tijd al heel veel verschil. Het was altijd super gezellig maar was wel lekker actief bezig. Dimitri deed altijd alles heel duidelijk uitleggen, waardoor ik nu ook veel kennis heb opgedaan en dit kan meenemen als ik voor mezelf ga sporten. Mijn ouders volgen ook een duo-les bij Dimitri en zijn er ook heel positief over! Kortom ik raad het iedereen aan!
3 maanden geleden begonnen bij DC Strength Transforming Training onder begeleiding van Dimitri. Had al een jaar rugklachten, na een aantal trainingen zijn de rugklachten verdwenen. Je krijgt een goede begeleiding, uitleg over de oefeningen en waar je naar toe aan het werken bent. Mooie complete studio om in te werken!
Na een tijdje te zijn gestopt met fitness wilde ik de draad weer oppakken. Ik merkte dat ik niet goed wist welke oefeningen het beste voor mij zouden zijn. Omdat ik toch goed en efficiënt wilde sporten heb ik besloten een trainingsschema af te nemen bij Dimitri. Nadat we samen hadden gesproken over mijn doelen heeft Dimitri een trainingsschema op maat gemaakt. Ik was verbaasd hoe compleet het schema was, omdat ik zelf nog niet helemaal wist hoe ik het wilde bereiken. Vervolgens hebben we alle oefeningen uit het schema samen doorlopen tijdens een les zodat ik deze zelfstandig en correct uit kan voeren. Dimitri heeft hier bij gecoacht en vervolgens het schema bijgesteld op basis van mijn prestaties. Ook al was ik al bekend met fitness zaten er voor mij ook nieuwe oefeningen bij. Dimitri neemt de tijd voor je om alles goed uit te leggen, hij vindt het heel belangrijk dat je het goed uitvoert. Daarnaast vond ik het fijn dat hij referenties maakte naar handelingen uit het dagelijks leven. Zo kan ik een aantal oefeningen zelfs buiten de sportschool toepassen. Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb en ik kan het iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid