facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DBVDM maakt merken bijzonder

Info

DBVDM is een bureau voor interactieve merkcommunicatie dat product- en organisatiemerken op laat vallen tussen het enorme aanbod van andere merken.

Geschiedenis

DBVDM maakt merken bijzonder

Bij ons kun je terecht voor strategisch advies en creatieve (maar vooral ook éffectieve) online en offline communicatie. Daarnaast maken we resultaten meetbaar zodat inzichtelijk wordt of de gestelde doelen uiteindelijk worden behaald.

Dankzij een proactieve houding ziet DBVDM constant strategische kansen voor haar klanten en komt dan ook graag met creatieve voorstellen.



"Ieder bedrijf verdient het om bijzonder te zijn: een merk te worden. Wij geloven dat organisaties die op een bijzondere manier communiceren, succesvoller en sterker zijn dan anderen. Wanneer je het veilige pad achter je laat en anders durft te zijn, val je op en vergroot je je impact. Wij zijn de Boer van de Moosdijk en wij maken merken bijzonder."
Adres: Wilhelminalaan 13d, 6051 BH Maasbracht
Telefoonnummer: 310475745800
Stad: Maasbracht
Route: Wilhelminalaan 13d
Postcode: 6051 BH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opmax BV Opmax BV 282 meter Wat een geweldig bedrijf Hielpen meteen nadat mijn telefoon stuk gevallen was. Nieuw ...
Man van het Woord Man van het Woord 642 meter Patrick is een man van het woord. In letterlijke en figuurlijke zin. Als redacteur ga...
Recensies
Super creatief, betrouwbaar en eigentijds. Ik heb zeer positieve ervaring met Roy en Jeroen. Een echte aanrader als je je bedrijf wil laten branden.
Mooi jong bedrijf met enthousiaste directie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid