facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DBossong Fotografie

DBossong Fotografie

Info

Fotograaf



"Agnes Bos Fotografie voor Studio en Locatiefotografie in Emmen, Schoonebeek, Coevorden & Drenthe en omgeving."
Adres: Loetestraat 15, 7848CD Schoonoord (Drenthe)
Telefoonnummer: 0653584413
Stad: Schoonoord
Route: Loetestraat 15
Postcode: 7848CD


Recensies
Leuke vakantie fotoshoot gehad bij Agnes samen met ons hondje Sunny. Vriendelijke fotograaf met prachtige foto's als resultaat. Een mooie herinnering aan onze vakantie in Drenthe.
Agnes heeft een puur portret shoot gedaan van mijn bonuskinderen van 2 en 5 jaar. En wat doet ze dat leuk! De sfeer was heel ontspannen, de kinderen vonden het daardoor helemaal niet spannend. Ze konden hun ding doen en wat heeft Agnes dan een geduld om die ene mooie foto te maken in verschillende posities. We zijn erg blij met de foto’s!
Agnes is heel aardig, denkt super goed mee, stelt je op je gemak en zorgt voor een fijne sfeer. Ik hou er niet van om op de foto te gaan. Maar met de foto's die Agnes maakte, ben ik heel blij. Echt een aanrader!
Leuke ontspannende familie fotoshoot gehad bij Agnes. Uit al eerdere ervaring was ik weer bij Agnes uitgekomen en ze heeft weer vakwerk afgeleverd! Dank je wel Agnes!
Geweldige shoot gehad, een heerlijke ongedwongen sfeer. Agnes is heel goed met kleine kids! Een dikke aanrader!
Hele leuke en lieve fotograaf. Onze dochter 3jaar staat heel leuk op de foto's! Heel erg bedankt Agnes!
Super mooie foto’s, ontspannen sfeer tijdens de shoot en goede communicatie! We hadden de foto’s ook erg snel. Heel blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid