facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DBM Engineering

DBM Engineering

Info

More than passion, more than tuning.



"Wij zijn onder andere gespecialiseerd in Custom Chiptuning, Custom Tuning, Engineering, onderhoud aan exclusieve auto's bijvoorbeeld supercars of klassiekers, het bouwen van race-, dragrace- en driftauto's etcetera. Tevens kunnen wij u helpen met het onderhoud van alle auto's, schadeherstel en APK keuringen."
Adres: Industrieweg 30-9, 3606 AS Maarssen
Telefoonnummer: 0346556077
Stad: Maarssen
Route: Industrieweg 30-9
Postcode: 3606 AS



op zoek naar gerelateerd: Custom Chiptuning
Recensies
Wat een mooi bedrijf! Dankzij Tuningservice Huizen ben ik hier beland. Op een zonnige ochtend vanuit Groningen vertrokken om mijn auto te laten tunen in Huizen. Hier komen we er achter dat na het uitlezen en meten van de auto, er mogelijk technisch wat mis mee is. Zij brengen mij in contact met Jeroen en deze kon ons direct ontvangen in Maarssen en heeft de bougies er uit gehaald en de auto aan meerdere tests onderworpen. Het euvel blijkt een bekend probleem bij deze motor en hij heeft mij aangegeven wat te doen. Vooral ook eerlijk aangegeven dat ik dit probleem net zo goed bij de dealer kan laten fixen aangezien die de juiste gereedschappen heeft. Hij zou toch deze gereedschappen moeten huren en dit scheelt weinig tot niets in de kosten. Ze namen ruim de tijd om het probleem te achterhalen en nemen een “leek” zoals ik helemaal mee in het proces. Echt een fantastische ervaring! Aanrader! Indien nodig zou ik zo weer vanuit Groningen hier naar toe knallen.
Omdat een andere garage mij niet verder kon helpen, heb ik contact gezocht met DBM. DBM heeft mij op een vriendelijke wijze en op korte termijn geholpen. Diagnose bleek correct en voor een mooie prijs is de ECU gerepareerd. Ik ben heel tevreden over dit bedrijf en kom hier dan ook zeker terug mocht dat weer nodig zijn!
Top service gekomen zonder afspraak binnen 45min stond ik al buiten. Toffe gasten Goeie koffie en leuke bolides voor de deur.
Wederom super geholpen bij DBM Engineering! Paar uur voor ik met de auto op vakantie zou gaan pech met de auto en door snel handelen van Jeroen kan ik zonder zorgen op pad!
Top, top, top service! Probleem opgelost voor een fractie van de prijs bij BMW. Zeer snelle vakmensen!
Zeer vriendelijke eigenaar , geeft eerlijk advies Au tyo rijdt nu stukken sneller en beter dan eerst
Weten heel veel van auto's. Snelle service en goede koffie
Geweldige service en kwaliteit! Zeker een aanrader!
Top zaak, vinden overal een oplossing voor. Altijd goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid