facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DB Makelaars

DB Makelaars

Info

Vanuit het hart van Lansingerland adviseren en begeleiden wij je, als NVM makelaar, met de aan- en verkoop van woningen in de regio Rijnmond. Ook voor een taxatie of het berekenen van de woningwaarde kan je bij ons terecht.

Geschiedenis

Vanuit het hart van Lansingerland adviseren en begeleiden wij je, als NVM makelaar, met de aan- en verkoop van woningen in de regio Rijnmond. Ook voor een taxatie of het berekenen van de woningwaarde kan je bij ons terecht.



"Vanuit het hart van Lansingerland adviseren en begeleiden wij je, als VBO makelaar, met de aan- en verkoop van woningen in de regio Rijnmond. Ook voor een taxatie of het berekenen van de woningwaarde kan je bij ons terecht. Door persoonlijke aandacht en 24/7 bereikbaar te zijn, zorgen wij voor een snelle verkoop."
Adres: Tobias Asserlaan 3, 2662 SB Bergschenhoek
Telefoonnummer: 010-785 08 33
ln.sraalekambd@ofni
Stad: Bergschenhoek
Route: Tobias Asserlaan 3
Postcode: 2662 SB



op zoek naar gerelateerd: db makelaars funda, dullink, db makelaars breda, max makelaardij, makelaar lansingerland, funda bergschenhoek, lagerweij en fonk, ooms makelaars
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lagerweij en Fonk Lagerweij en Fonk 333 meter Prettige samenwerking met de verkoop van het appartement van mijn vader. Goede prijsi...
Recensies
Zeer prettige ervaring met DB-Makelaars gehad. Zowel vanuit zijn rol als makelaar en taxateur. Goede, eerlijke communicatie en daarnaast daadkrachtig en behulpzaam.
DB makelaars tegen gekomen bij het bezichtigen van een huis. Het huis was het voor ons niet, maar we voelde een fijne sfeer bij de verkopende makelaar en hebben hem ingehuurd als onze aankoopmakelaar. Hele fijne man en team om mee in contact te zijn, maar ook mee samen te werken. Zijn heel goed bereikbaar, reageren erg snel en hebben ook hele goede kennis over de makelaar wereld. Wij hadden met ook wat geluk snel een huis en alles is verder vlekkeloos verlopen, heel fijn. Zeker een aanrader!
Wij hebben een aantal taxateurs gebeld maar DB Makelaars sprong meteen eruit al bij ons eerste telefonisch contact. Mevrouw aan de telefoon was erg enthousiast en behulpzaam. Het proces daarna ging erg vlot en kan iedereen DB Makelaars aanraden als taxateur!
Goede makelaar met verstand van zaken. Fijn contact gehad met Dominique die niet alleen goede kennis van de markt heeft maar ook betrokkenheid bij de klant toont. Woning binnen korte tijd voor een mooie prijs verkocht.
Een huis verkopen is teamwerk. Het contact tussen ons en de makelaar verliep uitstekend. Ze bleken, net als wij, zeer gedreven in het realiseren van een prachtige promotie. Daarnaast hebben ze ook de diverse bezichtigingen prima begeleid. Ze gaven ons het vertrouwen dat het helemaal goed zou komen. En dat vertrouwen hebben ze waargemaakt. Aanrader!
Wij hebben onze woning via DB Makelaars verkocht en zijn daar zeer tevreden over. Ze bieden een mooi compleet presentatiepakket op Funda en ook op Social Media zijn ze erg actief. De communicatie loopt veelal via WhatsApp wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Na een bezichtiging kregen we snel een terugkoppeling over hoe het was gegaan en tijdens de onderhandeling werden we goed op de hoogte gehouden. Ook de administratieve afhandeling verliep snel en soepel. Mocht je jouw woning ook snel en voor een goede prijs willen verkopen, dan raden wij DB Makelaars zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid