facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DB Detachering

DB Detachering

Info

DB Group is een technisch detacheringsbureau in onder andere de sectoren petrochemie, olie- en gasindustrie, scheepsbouw en zuivelindustrie.

Geschiedenis

BEDRIJFSPROFIEL
DB Group is een technisch detacheringsbureau in onder andere de sectoren petrochemie, olie- en gaswinning, marine- en scheepsbouw en voedings- en zuivelindustrie.

VAKMENSEN
In de basis leveren wij vakmensen als lassers, fitters en monteurs met de daarbij behorende leidinggevenden – voormannen en uitvoerders. Daarnaast zorgen wij voor vakspecialisten als veiligheidskundigen, kwaliteitsmensen (lasinspectie en QC) en wat meer gevraagd wordt in de uitvoerende functies.

TEAMS
Mede door ons netwerk verzorgen wij regelmatig volledige teams voor opdrachtgevers. Deze teams bestaan dan uit monteurs, fitters (1e en 2e), lassers, voormannen en uitvoerders. Wanneer gewenst, wordt dit uitgebreid met veiligheids- en kwaliteitspersoneel. De teams die wij samenstellen, variëren in omvang van 10 tot 100 man, afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden.



"DB Group is een technisch detacheringsbureau in onder andere de sectoren petrochemie, olie- en gaswinning, marine- en scheepsbouw en voedings- en zuivelindustrie."

"DB Group is een technisch detacheringsbureau in onder andere de sectoren petrochemie, olie- en gaswinning, marine- en scheepsbouw en voedings- en zuivelindustrie."
Adres: Vonderweg 29, 7468DC Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0547386644
Stad: Enter
Route: Vonderweg 29
Postcode: 7468DC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gerbri Plastics B.V. Gerbri Plastics B.V. 177 meter Vertaald door Google Goed team snelle levering Origineel Хороший коллектив быстрая р...
IPEX Group IPEX Group 480 meter Het is een leuk en gezellig bedrijf om te gaan werken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid