facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daylighttrading.nl

Daylighttrading.nl

Info

Daylight Trading is dé specialist in Verandazeilen!
Onze zeilmakers hebben 30 jr ervaring in het produceren van kwaliteit. Voor elke situatie een oplossing

Adres: Hoofdstraat 44, 7625 PE Zenderen
Telefoonnummer: 0748538649
Stad: Zenderen
Route: Hoofdstraat 44
Postcode: 7625 PE



op zoek naar gerelateerd: Verandadoeken, Verandazeil kant en klaar, Verandazeil oprolsysteem, HDPE verandazeil, Bevestigingsmateriaal verandazeil, Serrezeilen op maat, Verandadoek oprolsysteem, Veranda afdekken
Recensies
In de winkel zijn we duidelijk en keurig geïnformeerd, gelijk daar al een, nette prijsopgave. We hoefden niet lang na te denken, en hebben besteld. Vlotte levering, en nu het hangt, zijn wij zeer tevreden, en gaan veel plezier van de verandadoeken hebben.
We zijn zeer prettig geholpen. De uitleg die we kregen van de medewerker was erg duidelijk . Er werd goed meegedacht over onze situatie. Uiteindelijk hebben we een bestelling geplaatst. Na een aantal weken kregen we een e-mail dat het verandazeil klaar lag en konden we het ophalen. Opnieuw is de tijd genomen en werd alles goed uitgelegd. In de omschrijving die bij het verandazeil zat, konden we nog eens nalezen hoe alles bevestigd moest worden. Het resultaat mag er zijn!
Prima zaak. We hebben hier verandazeilen gekocht. Volop keuze, duidelijke uitleg, offerte was zo gemaakt. Koop was snel gesloten.
Slechte communicatie. Op website een offerte aangevraagd. Na een paar dagen nog steeds geen reactie. Bovendien zagen we in de recensies dat dit vaker voor komt. Daarom toch maar even gebeld, misschien werkt het aanvraagproces via de website niet goed. Aan de telefoon de toezegging gekregen dat de offerte dezelfde dag nog verstuurd zou worden. Nooit meer iets van vernomen. Tsja, als je niets wil verkopen dan houdt het op. Op naar een andere webshop.
Geen zaken mee doen, komen afspraken totaal niet na. Meer dan een jaar mee bezig i.v.m. Slecht geleverde rolgordijnen. Deze zitten vol vouwen maar meneer verzint allerlei smoesjes om er maar onderuit te komen. Mensen denk goed na voor u hier iets koopt. Zie overige negatieve reviews.
Het gedeelte pand met Pergibiedmeer.nl heeft meer mijn belangstelling en die is goed. Mooie winkel en mooie spullen en goede prijzen. Echt een lekker snuffel kado spiritueel winkeltje alom. Fijn dat ie er is hoor. Daar kom ik graag voor uit Hengelo rijden. Fijn ook dat ie gewoon aan de Openbare weg staat.
In maart zijn we er geweest voor informatie. Deskundig geholpen en uiteindelijk iets anders gekozen dan we bedacht hadden. Ze zijn wezen inmeten, we moesten een paar dingetjes veranderen en dan kon het er op. Ze zijn perfect gemonteerd, het ziet er strak uit en we zijn er super blij mee!
Wij zijn keurig geholpen, goed advies en de doeken passen perfect !
Komen afspraken niet na. Gebruiken daar smoesjes voor vol met leugens. En als je ze daar op aanspreekt en aangeeft dat je een ander hebt gevonden zegt meneer ineens dat hij toch niet meer had willen leveren.
Goede prijs kwaliteit. Kanaalplaten afgenomen. Netjes geholpen en advies gekregen. Over de koppelstukken. Ze weten waar ze het over hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid