facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Day Of The King

Day Of The King

Info

Hét festival op Koningsdag in het altijd zonnige Nijverdal!

Geschiedenis

Op initiatief van Stichting Bunga Tandjung en in samenwerking met de Nijverdalse rockformatie Sense Of Urgency, wordt er ook dit jaar op Koningsdag weer een geheel gratis festival georganiseerd in het centrum van Nijverdal. Dit gezellige authentieke festival met de naam Day of the King vindt plaats aan de Parallelweg op de kruising met de Molukkenstraat en is toegankelijk voor alle inwoners van Nijverdal en omstreken.

Op het live-podium treedt er vanaf 11.00 uur elk uur een andere band uit de regio op. De geprogrammeerde bands hebben elk een andere stijl en spelen in een ander genre, van pop tot rock en van sing-a-song tot blues. Met namen als Infidelity, An t Materiaal Kan t Niet Liggen, Update, Old School en Capt. Gerard wordt er door de organisatoren een grote variatie aan live muziek aangeboden.

Met trots presenteren we ook de Zwolse heavy metal formatie Tarragona. Vorig jaar al stonden ze hier op het podium, maar ook dit jaar heeft de organisatie ze hier weten te halen. In de tussentijd hebben ze hun eigen EP uitgebracht en vele optredens verzorgd door het hele land, waaronder in Paradiso, te Amsterdam.

Ook zal Sense Of Urgency zelf op het podium staan. Hoewel de naam hetzelfde is gebleven, zal de muziek ongetwijfeld anders klinken, want dit zal hun eerste optreden in de nieuwe bezetting zijn. Van de oude formatie zijn alleen beide gitaristen en de drummer gebleven, maar Sense heeft een nieuwe bassist, toetsenist en zanger die zich zullen presenteren. Reden voor een feestje dus!

Onder het genot van een drankje en een hapje, zoals de befaamde Molukse snacks, kunnen de bezoekers gebruik maken van het terras op het festivalterrein om er een bijzondere dag van te maken. Speciaal voor de kooplustige bezoeker en de allerjongsten zal het festival worden gecombineerd met een vrijmarkt. Inschrijven hiervoor kan tot en met 20 april 2015. Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected].

De organisatoren zijn er van overtuigd dat Day of the King ook dit jaar weer een groot succes zal zijn en nodigen iedereen van harte uit om daar deel van uit te maken. Nog meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Day of the King, Sense Of Urgency en Stichting Bunga Tandjung.

Adres: Molukkenstraat 4, 7442 LA Nijverdal
Stad: Nijverdal
Route: Molukkenstraat 4
Postcode: 7442 LA


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid