facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Davo'77

Davo'77

Info

De leukste volleybalvereninging van Dalem, Gorinchem en omstreken! Training (bijna) elke donderdag om 20.30 in de Elzenhof, Dalem.

Adres: Irenelaan 40, 4231CR Dalem, Gelderland, Netherlands
Stad: Dalem
Route: Irenelaan 40
Postcode: 4231CR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kickboksen - Kick Gym Kickboksen - Kick Gym 0 meter Kickboksen is goed voor het verbeteren van je lichamelijke conditie, lenigheid, react...
Recensies
Lekker volleyballen in een gemoedelijke sfeer. Na training gezellige gesprekken in het dorpshuis. Tevens wedstrijden in gemengd recreanten competitie mogelijk.
Wat een heerlijke volleybalclub. Altijd fun maar bij tijden natuurlijk wel serieus trainen. Na de training even lekker douchen en daarna lekker bijkletsen in de kantine!
Superfijne laagdrempelige vereniging. Lekker samen trainen, partijtje spelen en na afloop een gezellige derde helft. Ik voel me er helemaal thuis!
Kleine vereniging, zeer welkom onthaal, training en altijd een wedstrijdje. Aanrader voor no-nonsense volleybal!
Leuke sportieve volleybalvereniging in hoogDalem! Supergezellig die donderdagavond :
Gezellige club. Vooral op donderdagavond.
Vooral heel gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid