facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Davina Interior Design

Info

ADVIES I MAATWERK I ONTWERP

Een goed ontwerp draagt bij aan jouw woongeluk.
Van advies tot ontwerp. Ik help je graag om van jouw huis een thuis te maken.



"Ik geloof dat ik voor elk huis een uniek en duurzaam interieurontwerp kan maken dat wat zegt over haar bewoners. Je huis is een verlengstuk van jezelf en je gezin; wie je bent als persoon. Je herkend jezelf, én het voelt als thuis. Dat is het streven als interieurontwerper van Davina Interior Design"
Adres:
Telefoonnummer: 0628769674
Stad: Naarden


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
INSIDE CREATIONS INSIDE CREATIONS 839 meter Voor onze nieuwe woning hebben wij gesproken met Justyna . We hebben zelf nagedacht o...
Jan des Bouvrie Jan des Bouvrie 1 km Prachtige studio waar mooie ontwerpen van Jan des Bouvrie tentoongesteld worden. Van ...
DZAP DZAP 2 km Wat een super professioneel bedrijf. Creatief, deskundig en afspraak is afspraak. Zij...
Recensies
Ik ben zo blij met Davina. Ik heb een kantoor gehuurd welke ik deels wilde gebruiken voor mijn coachings praktijk. Dankzij Davina is het nu een heerlijke ruimte. De ene helft helder en licht om kantoor werk te kunnen doen, de andere kant huiselijk en sfeervol voor de coachingsgesprekken. Veel van mijn klanten zeggen dan ook: " wat een fijne ruimte heb je hier. Het voelt zo warm en veilig aan." Dat is precies wat mijn doel was. Dank je wel Davina.
Davina heeft ons tijdens een grote verbouwing/uitbouw van de gehele benedenverdieping in alle fasen van het proces geweldig ondersteund. Van meedenken over de indeling van de ruimtes t/m de uiteindelijke inrichting en het kleurgebruik. Zij heeft ons in ons eigen denkproces uitgedaagd om out-of-the-box te denken en mooie alternatieven aangedragen. Een echte meerwaarde was het ontwerpen van een lichtplan, waardoor de ruimte ook 's avonds optimaal tot hun recht komen!
Davina heeft ons geholpen met een complete verbouwing van in totaal ca 215m2 in de buurt van Breda. Vanaf het eerste moment hadden we meteen een ontzettend goede klik. Ze werkt mega hard en komt altijd terug op besproken onderwerpen en is ontzettend pro-actief. Daarnaast heeft ze ons inzichten gegeven die we van te voren, ondanks vele uren denkwerk, volledig hadden gemist. Dankzij haar hebben we een nog mooier droomproject kunnen realiseren. Zeker aan te bevelen!
Davina kijkt goed mee met je eigen woonstijl en wensen, zodat je huis geen VT-Wonen huis wordt, maar echt iets is voor de lange termijn. Verder doet ze meer dan interieur-design alleen. Ze snapt ook het technische aspect. En juist die combi maakt haar uniek. De ideale sparringpartner, ook voor je wederhelft...
Fijn om mee samen te werken, luisterd naar de klant en past hierop het interieur plan aan. Erg blij met het eindresultaat!
Wij zijn met Davina in 2019 in contact gekomen via een zakelijke relatie. We waren in eerste instantie eigenlijk alleen op zoek naar een advies voor een lichtplan voor ons nieuwe huis. Na het eerste telefonische contact volgde een persoonlijke kennismaking en daarin voelde we direct een klik op persoonlijk vlak. Davina was uitgesproken, luisterde goed naar onze wensen en reageerde adequaat op onze vele vragen over ons nieuwe interieur. Het advies voor een lichtplan leidde tot een volledig interieur advies o.b.v. enkele gesprekken. In periode van circa 6 weken hebben we over en weer gemaild, geappt en gebeld om onze wensen te verwerken in een interactief 3D ontwerp van het interieur van de volledige begane grond. Voor Davina is geen vraag teveel: op vragen via mail en app reageerde ze altijd snel en alle nieuwe wensen verwerkte ze keer op keer in de renders van onze inrichting. De volledige interieurinrichting is uiteindelijk een 1-op-1 kopie van deze renders geworden: geweldig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid