facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor David Nails

David Nails

Info

David Nails is een nagelstudio te Maarssen, in het Bison Shopping Center.

Adres: Bisonspoor 1094, 3605 KL Maarsen, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0685833899
Stad: Maarsen
Route: Bisonspoor 1094
Postcode: 3605 KL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beautysalon Yamy Beautysalon Yamy 336 meter Een fijn eerste bezoek, mooie salonruimte en zeer vriendelijke dame. Na afloop ook no...
Recensies
Ok, de prijs is niet erg hoog, dus wat kan je verwachten... behandeling is snel voorbij, na een tijdje wachten dan. Communicatie verloopt moeizaam en eindresultaat is niet als gewenst.
Professionele behandeling qua nagels! ze mogen alleen wat vriendelijker zijn tegen de klant!!
Ik had deze locatie 5 sterren gegeven als de hygiëne ook goed is. Maar die is helaas beneden niveau. Kwaliteit is goed. Ze werken perfect en de prijsverhouding is top!
Prima nagelstudio op winkelcentrum Bisonspoor. Mijn vrouw is tevreden over de behandelingen. Wel zit je in de kijk voor het winkelend publiek.
sinds luci weg is , is het een ramp. diegeen spreekt slecht Nederlands, verwoest je nagels van je handen en voeten.. en hij doet je heel véél pijn ! ik kom hier nooit meer. jammer dat het is overgenomen door een beunhaas!! het is een grote prutser, dus dames wees gewaarschuwd!!
Ik ben een man doe ik niet.
Super slechte acryl en gellak zetten ze. Na 1 week laat het helemaal los en ze bieden geen service aan! 1 Week garantie maar en je bent 35€ kwijt! Ook je nagel riemen doen ze niet netjes en zien er niet goed uit na de behandeling. Veel velletjes. De salon is smerig en ze houden niks schoon.Service: Manicure
Ik kom hier al 2,5 jaar voor acrylnagels en ben altijd tevreden. Ze kunnen alles, zijn snel en hebben een spaarsysteem voor korting. Wel even een afspraak maken van tevoren. Ik heb eens een andere nagelstudio geprobeerd, maar na 2 weken had ik al een eerste breuk en na 3 weken zagen de nagels er niet uit nagelriemen slordig, nail art liet los. Hier bij David Nails blijven mijn nagels zeker 4 weken mooi en stevig! Ik laat ze soms zelfs 5 weken zitten zonder dat ze breken, zelfs niet na bowlen!
Hangt er vanaf wie je krijgt! Sommigen hebben er echt geen zin in.Service: Manicure
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid