facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Davero

Davero

Info

Davero is partner van DickerSchutz Car Import en focust zich specifiek op MINI's.

Geschiedenis

Wij zorgen ervoor dat je happy bent met je nieuwe, jong gebruikte MINI. Niet alleen omdat je bij ons de MINI koopt die bij jouw lifestyle past, maar ook omdat we voor je klaar blijven staan. Ook na de aankoop van je occasion MINI. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan, dan zijn we er voor je. Geen gemaar of gediscussieer bij ons. We vinden het nét zo vervelend als jij als er iets zou zijn met jouw MINI. We helpen je dan graag.



"Luxe Countrymans, automaat of handgeschakeld, Clubman, 5 deurs en 3deurs. Koop je MINI bij de meiden van Davero in Maastricht. Wij hebben meer dan 20 MINI occasions op voorraad vanaf €150,- per maand."
Adres: Molensingel 7, 6229 PB Maastricht
Telefoonnummer: 0434090002
Stad: Maastricht
Route: Molensingel 7
Postcode: 6229 PB



op zoek naar gerelateerd: Davero Facebook, Mini specialist Limburg, Davero Maastricht review, MINI Maastricht, Marcella Davero, Autohandel Maastricht, Garage Maastricht, MINI Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage van den Boorn Garage van den Boorn 363 meter Gewoon een eerlijke en goede ggarrage, waar je altijd goed geholpen wordt.
Soeters Car Electronics Soeters Car Electronics 415 meter Gister een dubbele kicker subwoofer laten inbouwen bij Soeters. Echt super tevreden. ...
Pieters Auto's Pieters Auto's 2 km Super goede service. Zeer bekwame mensen!
Solo Italiano Solo Italiano 3 km Solo Italiano is zéker een aanrader! Niet alleen door de fijne, persoonlijke service ...
Garage Maestricht Garage Maestricht 3 km Betrouwbaar en deskundig. Erg prettige ervaring gehad bij Garage Maestricht!
Bandenvernieuwing Bandenvernieuwing 5 km Besparing bieden op kostprijs bandenverbruik.
BedrijfswagenPartnerMaastricht BedrijfswagenPartnerMaastricht 5 km Geholpen in tijd van nood. Langer open gebleven dankzij hun nog mee kunne die. Met on...
Radrema Mazda Radrema Mazda 5 km Heb € 600, - betaald voor een schakelaartje te verwisselen Schakelaar zou € 300,- kos...
Grease Lighting BV Grease Lighting BV 5 km Geweldig gaaf
Carconnect Carconnect 12 km Vriendelijk en professioneel zaken doen met Pieter. Graag nog eens.
Smeets Classics Smeets Classics 15 km Smeets Classics, Dé Vespa en oldtimer specialist!
Recensies
Mijn Mini van mijn dromen gevonden op een vrijdag, een dag later was de deal gesloten. Binnen 2 weken heeft Davero me fantastisch geholpen om voor mijn andere auto een koper te vinden en dit allemaal begeleid. Bij het ophalen van de auto, stond een mooi kadootje klaar die we mochten uitpakken, dat maakt de hele ervaring bijzonder! Met als kers op de taart nog een mooie fotokaart ontvangen als bedankje. Buiten het goede verkopen, weten ze ook echt op alle vragen te antwoorden en staan je van A tot Z bij! Ik weet waar ik mijn volgende Mini ga aanschaffen..
Een prachtige Mini One online gekocht bij Davero ja, ik leek wel gek.. Hij werd keurig bij me thuis in Noord-Holland afgeleverd. Wat een beauty is deze auto. Hij kreeg zelfs een nieuwe vooruit! De auto ziet eruit als op de foto’s en hij rijdt echt heerlijk. De communicatie met de dames verliep heel vlot. Ze denken mee en helpen je graag aan je droomauto. Een topper is Davero!
Onze derde Mini gekocht bij de dames van Davero.Super service,duidelijke afspraken,fantastische aflevering vd autoécht een cadeautje uitpakken,het was weer een feestje Ook de "after" service is fantastisch. Showroom staat vol met mooie mini's!Dames,hartstikke bedankt weer voor de goede service!
Davero is een heel tof en betrouwbaar bedrijf. Wat het wel Xtra leuk maakt is dat het bedrijf gerund wordt door doortastende dames. Marcella doet wat ze zegt en is al haar afspraken nagekomen. Voor ons een dikke 10!
In februari 2022 mijn Mini Clubman uit 2018 hier gekocht. Super service, ook ná de aankoop, heel blij mee en rij nog altijd trots in mijn Davero Mini!
Super goeie en snelle hulp. Maastricht is voor ons 2 uur rijden. Dus filmpjes opgestuurd gekregen van de auto en gratis laten bezorgen met nog leuke extra’s. Heel erg te spreken over Davero
Houden zich niet aan hun afspraken. Een afspraak gemaakt om een mini te bezichtigen. Krijg ik 3 uur voor de afspraak te horen dat mensen hebben gebeld om meteen te komen kijken en hem te kopen. Zo werkt dit niet he… ik had niet voor niks een AFSPRAAK. En nogmaals excuses van jullie hoef ik niet, daar heb ik de zolder van vol.
Begin dit jaar kocht ik mijn Mini Countryman, waar ik in december al verliefd op was geworden. De dames van Davero hebben alles perfect voor me uitgezocht en hadden het geduld om meerdere opties uit te laten werken en te bespreken met me. Een fijne organisatie waar niets te veel gevraagd is en je met een lach ontvangen wordt. Het feit dat ze een kantoorhond hebben, die way too cute is en er ook bijgedragen wordt aan een goed doel voor dieren als je een auto koopt, was voor mij voldoende om mijn Minidroom bij Davero te realiseren.
Nette auto's. Vriendelijk personeel dat er alles aan doet om je met een goed gevoel met een mooie aanwinst naar huis te laten wederkeren.
Vorige week mijn mini gekocht bij Davero. Ik raad het iedereen aan die een mini droom heeft. De meiden van Davero hebben een fijne, open en transparante communicatie tijdens het hele aankoopproces. Persoonsgericht en zeker niet zo stijf als elders! De levering is een feestje op zich! Bedankt om mijn mini droom te verwezenlijken. Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid