facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dave Tweewielers

Dave Tweewielers

Info

Fietsenwinkel / Fietsenmaker
Dealer van : Batavus, Sparta, Gazelle, Rih, Pointer, Brik, Van Moof, Beixo, Loekie & Puky.

Geschiedenis

Welkom bij de GooglePlus Pagina van DAVE Tweewielers in Blokker. De fietsspecialist van Blokker en omstreken.

Wij zijn dealer van : Batavus, Sparta, Gazelle, Rih, Pointer, Brik, Van Moof, Beixo, Loekie & Puk.

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets of accessoires voor de fiets dan bent u bij DAVE Tweewielers aan het juiste adres.

In 1995 heeft Dave, als 15 jarige jongen, zijn eerste stappen gezet in het vak van fietsspecialist. Na de nodige jaren ervaring te hebben opgedaan was het in 2004 de tijd om de volgende stap te zetten. Op 24 februari 2004 is Dave gestart met z'n eigen fietsenzaak. Het staat dus buiten kijf dat Dave jarenlange ervaring heeft als fietsspecialist.

In de loop van de jaren heeft hij een goed en betrouwbaar team samengesteld die u met raad en daad kan bijstaan.

Service staat bij DAVE Tweewielers hoog in het vaandel, zowel bij nieuwe als gebruikte fietsen kunt u verzekerd zijn van een goed product. Naast nieuwe en gebruikte fietsen kunt u bij ook terecht voor onderdelen, fietskleding, fietstassen en nog veel meer.

Dus: bent u op zoek naar een nieuwe fiets, kom dan gerust langs in onze showroom aan de Westerblokker 109 in Blokker.



"Een bekend gezicht met een nieuwe naam!Voorheen bekend als Dave Tweewielers,overgenomen door een 21-Jarige ondernemer."
Adres: Westerblokker 109, 1695 AC Blokker, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0229-243092
Stad: Blokker
Route: Westerblokker 109
Postcode: 1695 AC



op zoek naar gerelateerd: Fiets en zaak Blokker, Dave fietsenmaker
Recensies
Proffesioneel geholpen heel leuk team en net een gratis servicebeurt gehad voor onze nieuwe fietsen
Mijn elektrische Sparta was net de garantie voorbij toen de Shimano versnellingsnaaf kapot ging. Dit is door Fiets&Zaak perfect afgehandeld! Er is een nieuwe versnelling ingezet en dit alles zonder kosten. Heel erg blij met deze perfecte service.
Prima geholpen wel jammer dat ze zonder overleggen mijn zadel hoger zetten en hun nieuwe sticker er op plakken!
Fijne fietsenzaak met top personeel :
Mooie zaak! Vriendelijke behandeling door alle medewerkers! Goede service!
Wat een helden. Ik was onderweg naar een belangrijke afspraak, op de fiets. Pssssssssssss. Spijker rechtop in mijn band. Ik was in de buurt en ben naar ze toe gegaan. Ze hebben me direct en goed geholpen. Erg fijn! Dank voor de snelle service!
Niet de manier hoe ik graag het contact ervaar met een bedrijf. Word gebeld fiets is klaar. Wil nog antwoorden en er is al opgehangen. Er worden dingen vervangen zonder contact. Service lampje in displaytje staat nog aan… irritant !
Ik heb hier twee e-bike's gekocht, met een leuke korting. Het personeel is vriendelijk en vooral deskundig. Ze nemen er echt tijd voor je en leggen alles zeer goed uit. Ze doen niet moeilijk als je een dag later toch een andere zadel wilt.
Super service! Altijd vriendelijk en behulpzaam. Snel en vakkundig geholpen. Heel handig met twee schoolgaande kinderen die afhankelijk zijn van hun fiets.
Goede voorlichting over voor- en nadelen van diverse fietsmerken. Neemt de tijd voor je, ook personeel heel klantvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid