facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dave Jonkers Gym

Dave Jonkers Gym
Adres: De Millystraat 1, 9471 AG Zuidlaren
Telefoonnummer: 050 409 03 47
Stad: Zuidlaren
Route: De Millystraat 1
Postcode: 9471 AG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 12:30
Zondag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Dave Jonkers openingstijden, Dave Jonkers Karate
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysio Fit Zuidlaren Fysio Fit Zuidlaren 2 km Voordelig sporten onder deskundige begeleiding
Recensies
We sporten hier al jaren. Hele fijne fitnesszaal, en goede begeleiding voor al je vragen! De lessen zijn fantastisch leuk en de sfeer onder personeel en leden is super!! Echt een aanrader voor iedereen die graag wil beginnen met sporten, maar het op een of andere manier toch een beetje spannend vind. Ik kom hier mensen van 18 jaar, en mensen van 60 jaar tegen!
Als DHL-afhaalpunt niet geschikt. Bij binnenkomst een tijd aan de balie gewacht tot een gymklant zei "gebruik de bel maar". Toen bleken er de hele tijd al twee personeelsleden naast me te hebben gezeten die het te druk hadden met hun telefoon. Vervolgens werkte hun techniek ook niet mee. Nieuwe ellende: 6-5-2020: DHL QR-code zei dat pakketje afgeleverd was bij Dave's Gym. Er hing echter een briefje op de deur. "Haal het maar op bij Kluswijs in Tynaarlo". Even 13 km rijden om een pakje op te halen, terwijl Dave te beroerd is om het met DHL kort te sluiten.
Even als reactie op de review van Werner Voermans: 1 van deze "personeelsleden" in kwestie was ik. Ik zat samen met een medesporter koffie te drinken na getraind te hebben. Wij hadden beiden een 'DJG shirt' aan, waardoor waarschijlijk gedacht werd dat wij beiden personeelsleden waren. De medewerker die in het gebouw aanwezig was, was een groepsles aan het geven. Verder fijne sportschool waarin eigenlijk iedereen familie is. Vandaar vijf sterren.
Zeer vriendelijke mensen en hoop voor ze dat ze gauw weer open mogen om naast het DHL pakje te halen ook weer te kunnen sporten.
Een fijne sportschool. Niet een fabriek zoals Basic Fit, maar een plek waar rustig je rustig kan trainen en begeleid wordt door kundig personeel.
Alleen geweest om een DHL pakket te sturen, maar ze zijn daar erg vriendelijk en behulpzaam. Zou bijna op fitness willen gaan :-.
Ik heb hier fijn getraind. Ik houdt wel van kleine sportscholen. Het is er schoon en ja, het heeft wel wat. Na de training gelijk naar de Chinees, die zit er vlak naast...
Het is een leuke gym en heel vriendelijk! Alleen kan wel opgeknapt worden. Complimenten voor deze gym!
Een veelzijdige sportschool met een positieve sfeer. Ook voor Ashihara karate en kickboksen ben je hier aan het juiste adres
Leuke gezellige sportschool en veel aardige mensen je voelt je er welkom en thuis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid