facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Datronics

Datronics

Info

Specialist in aanleg en onderhoud van sportveld en bedrijventerrein (LED) verlichting en zonnepanelen. Voor info en subsidie 030-6868650 [email protected]

Geschiedenis

Sportveld LED Verlichting voor binnen en buitensport.
Voetbal Tennis Hockey Korfbal Golf Manege



"Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van hoogvermogen sportveld LED verlichting en zonnepanelen door heel Nederland."
Adres: Linnaeusweg 9, NL 3401MS IJsselstein
Telefoonnummer: 030-68 68 650
Stad: IJsselstein
Route: Linnaeusweg 9
Postcode: NL 3401MS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Wij hebben voor 13 tennisbanen tc Atalanta in Houten de conventionele verlichting vervangen door LED-verlichting. Uit diverse aanbieders hebben wij gekozen voor Datronics. Criteria waren: eigenschappen van de lamp zeer energiezuinig, weinig windgevoelig en dus geen aanpassingen aan de masten nodig, meedenken en flexibiliteit van de leverancier en uiteraard een scherpe prijs. Op alle punten scoorde Datronics hoog. ook de uitvoering is naar volle tevredenheid verlopen: goede communicatie, veilig en netjes werken. We zijn zeer tevreden over het resultaat!
Zeer tevreden met de service van Datronics BV. Voor sportvereniging waren wij op zoek naar nieuwe ledverlichting. Al snel kwamen wij uit bij Datronics. Na een goed en leuk gesprek waren wij eigenlijk al meteen overstag. De installateurs werkte snel, veilig en efficiënt waardoor wij eigenlijk al snel van onze nieuwe ledverlichting konden genieten. Wij raden Datronics daarom ook ten zeerste aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid