facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Date & Match Relatiebureau

Info

Het succes van persoonlijke relatiebemiddeling.

Als je de regie van je leven stevig in handen hebt, waarom laat je een leuke partner vinden dan aan het toeval over? We hebben de kennis, de ervaring en de aanpak die werkt.

Geschiedenis

Dat is de aanpak die werkt.

De consulenten van Date & Match Relatiebemiddeling kijken verder dan de standaard vragen. Op deze manier kunnen we jouw karaktereigenschappen en wensen optimaal in kaart brengen. Zo maken we de slagingskans het grootst en besparen we jouw teleurstellingen.

Oprechtheid en eerlijk.

Na de intake wordt een uitgebreid persoonlijk profiel opgesteld en werken we samen toe naar de juiste match. Samen met een team van consulenten wordt er in goed overleg naar jou en jouw mogelijke match gekeken. Vanaf het eerste contact tot een voorstel zijn wij heel transparant en eerlijk.

Contact.

Is jouw interesse gewekt of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons. De consulente uit jouw regio zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Date & Match is een landelijke organisatie.

Er zijn verschillende manieren hoe je contact met ons op kunt nemen, kijk waar je jezelf het beste bij voelt.
Bellen kan uiteraard 088 022 64 64 of neem eens een kijkje op onze site www.date-match-relatiebemiddeling.nl
Heb je nog andere vragen dan kan je deze mailen naar [email protected]

Adres:
Telefoonnummer: 088-0226464
Stad: Malden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Suzann Kuijpers-Je leven in balans Suzann Kuijpers-Je leven in balans 101 meter Suzann Kuijpers Je leven in balans
Focus; Inspiratie in Beweging Focus; Inspiratie in Beweging 1 km Ron de beste fysio therapeut van noordelijk halfrond heeft mij op n zeer deskundig e ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid