facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DataChecker

DataChecker

Info

Online applicatie voor verificatie van persoonsgegevens en bedrijfsgegevens. Verschillende oplossingen in het acceptatieproces online/offline

Geschiedenis

DataChecker is al geruime tijd in heel Nederland actief in het online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens. Ook internationaal heeft DataChecker al ervaring opgebouwd met de verschillende diensten zoals de ID-check service en de leeftijdsverificatie module. Door middel van een online applicatie kunnen we voor onze klanten ID-bewijzen van personen controleren op echtheid en kredietwaardigheid toetsen op persoon, adres en bedrijf.

In een tijd waarin het economisch toch wat minder gaat, zijn ondernemers sneller geneigd om met een partij in zee te gaan. Er wordt makkelijker ‘ja’ gezegd op achterafbetaling, omdat die opdracht zo hard nodig is. Toch is dit hoogst onverstandig. Je weet tenslotte nooit zeker of de partij aan die afspraak gaat voldoen. DataChecker biedt hierin duidelijkheid waardoor u de risico’s kunt verkleinen en weet met wie u zaken doet!



"DataChecker heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens in Nederland en in het buitenland.Met de juiste actuele expertise adviseert DataChecker haar klanten en partners op het gebied van diverse mogelijkheden voor het identificeren van personen en/of bedrijven. De technische specialisten van DataChecker denken graag met je mee over de mogelijkheden voor een optimale oplossing."
Adres: Industrieweg 15, 3641RK Mijdrecht
Telefoonnummer: 085-4012650
Stad: Mijdrecht
Route: Industrieweg 15
Postcode: 3641RK



op zoek naar gerelateerd: Identificeren op afstand, ID opzoeken, Identiteit verifiëren, Datachecker vacatures, HTTPS securelink DataChecker nl, Verificatie ID
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KBA Automatisering - ICT oplossingen Mijdrecht KBA Automatisering - ICT oplossingen Mijdrec... 240 meter Fijn geholpen, alles werkt weer, vriendelijke bediening.
Recensies
Programma om documenten/selfie te uploaden werkt niet, noch op mobiel, noch op PC. Waardeloos. Uiteindelijk wel gelukt door Chrome op mijn telefoon te "minimaliseren" niet af te sluiten zodra het programma bevroor, en opnieuw te starten. Maar voor dit soort belangrijke documenten en met de tijdsdruk die er nu achter zat is dit onacceptabel. Onnodige hoeveelheid frustratie opgeleverd en als kers op de taart: als je iets schrijft in de chat hoef je geen reactie te verwachten, ook al beloven ze dat. Wat een amateurisme, werkelijk niet te geloven. Stumpers.
Ik krijg willekeurige spamsmsjes
Vriendelijke support maar uploaden werkt op mobiel niet. Uiteindelijk met mijn werkgever gelukkig kunnen oplossen.
In mijn functie maak ik dagelijks gebruik van de Datachecker. Los van het feit dat de check klaar is voordat je het verzoek hebt ingediend, is met name de klantenservice,van uitzonderlijk niveau. Zeer vloeiend proces en neemt mij dagelijks veel werk uit handen. Aanrader!
Pas op.!!! geef je ID nooit weg zonder watermerk ookal is de website 100% betrouwbaar hackers zijn dat niet.!!!
hun website werkt nauwelijks, moest meerdere foto's van hetzelfde bestand maken om het door te laten komen op hun checker, ook al moest dit binnen 24 uur gebeuren, ze stuurden me pas meerdere dagen later een bericht om het opnieuw te doen zonder uit te leggen waarom de de eerste keer niet werkte, smeek ik elk bedrijf om deze verschrikkelijke website niet te gebruiken
niet gebruiksvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid