facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dascha's Beauty

Dascha's Beauty

Info

Dascha's Beauty is een sfeervolle, maar vooral professionele schoonheidssalon gelegen in Doornspijk. Onderdeel van Martin's Haarmode.

Geschiedenis

Dascha's Beauty is een sfeervolle, maar vooral professionele schoonheidssalon gelegen in Doornspijk. De salon staat voor ontspanning, persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig advies. In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige, kwalitatieve producten van het merk Naturys.

Met de inrichting en het interieur willen wij een sfeer uitstralen dat aansluit bij ontspanning en professionaliteit. Zo komt u helemaal tot rust in onze salon met behandelingen zoals epileren, verven van wimpers/wenkbrauwen, harsen van bovenlip/kin/onderbenen/bovenbenen,
verschillende gelaatbehandelingen/lichaamsbehandelingen en handverzorging.

Gelegen in het centrum van Doornspijk is onze salon gemakkelijk bereikbaar. Dascha's Beauty is samen gevestigd met kapsalon Martin's Haarmode aan de Zuiderzeestraatweg west 55. Hierdoor kunt u een bezoek aan de schoonheidsspecialist combineren met een bezoek aan de kapper.

Voor meer informatie kunt u bellen, e-mailen of online een afspraak maken via www.daschasbeauty.nl

Adres: Zuiderzeestraatweg-west 55, 8085AB Doornspijk
Telefoonnummer: 0655983222
Stad: Doornspijk
Route: Zuiderzeestraatweg-west 55
Postcode: 8085AB


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid